Λάκης Λαζόπουλος: Το ανατριχιαστικό βίντεο που έγινε viral!

Έπαιξε στην εκπομπή του!

Λάκης Λαζόπουλος: Το ανατριχιαστικό βίντεο που έγινε viral!

Το βίντεο που έπαιξε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του είναι ανατριχιαστικό και έχει γίνει ήδη viral!

Σε μακρά προεκλογική περίοδο έχει μπει η Ελλάδα μετά τις κάλπες για τις Ευρωκλογές και τις εκλογές για περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε εθνικές εκλογές. Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Άλλωστε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολιτικό λόγο. Κάτι παρόμοιο έκανε και όταν το «Τσαντίρι» μεταδιδόταν από τον ALPHA πριν κάποια δέκα περίπου χρόνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ.

«Και οι δύο θέλουν ΝΔ. Απλώς, η Φώφη θέλει να βγει αυτοδύναμη η ΝΔ για να μην αποφασίσει, ενώ ο Βενιζέλος δεν θέλει αυτοδυναμία για να έχει κάποιον ρόλο να μπει μέσα να κυβερνήσει ξανά. Δύο Φιλιππινέζες που παλεύουν για ποιο πόστο θα έχουν» ανέφερε σχετικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όλα αυτά τα χρόνια για απολύσεις στο δημόσιο αλλά και τα ωράρια των εργαζομένων. «Οι Έλληνες παρέδωσαν με χαρά τα κλειδιά της χώρας στην οικογένεια Μητσοτάκη κι αυτό δεν το έκαναν τυχαία» ανέφερε μετά το τέλος του βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=qrqI5qMoznA

Πηγή: dailymedia.gr

Κατερίνα Βρανά: Έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να δακρύσει με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά και τον έκανε να δακρύσει με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της.

Η περιγραφεί της τους έκανε όλους να συγκινηθούν.

Στα παλιά συνέντευξη της ε΄8ιχε αποκαλύψει: «Έγινε σταδιακά, μέσα σε δύο ημέρες. Τους έλεγα "Παιδιά, κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου", αλλά νόμιζα πως ίσως είναι από τα φάρμακα και την κούραση. Όταν λοιπόν μου έκαναν την επέμβαση για να σταματήσουν αυτή τη νέα μικρή αιμορραγία, τυφλώθηκα. Το είδα όμως να έρχεται. Σκεφτόμουν πως, αφού το καταλάβαινα πως έρχεται, με τον ίδιο τρόπο θα έφευγε. Αυτό έλεγε η λογική μου. Οι γιατροί τα είχαν παίξει, ήταν τρελαμένοι, φώναζαν, "Ohh, she’s gone blind". Οι Μαλαισιανοί έφερναν γιατρούς από διάφορες ειδικότητες. Ήταν συναρπαστικά τα όσα μου συνέβαιναν. Είναι τόσο μοναδική η περίπτωση μου που έφτασε μέχρι την Αμερική, αφού φίλος μου γιατρός που είχε βρεθεί σε ένα ιατρικό συνέδριο μου είπε πως αναφέρθηκα ως "η περίπτωση της Ελληνίδας στη Μαλαισία".».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε και τα δάκρυα του Λάκη Λαζόπουλου: