Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία με οβάλ αφέλειες και το «χαντάκωμα» της παρουσιάστριας!

Έπρεπε να την κάψει αλλά προδόθηκε μόνη της! Ντοκουμέντα από παλιά....

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία με οβάλ αφέλειες και το «χαντάκωμα» της παρουσιάστριας!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε φωτογραφία με οβάλ αφέλειες! Τι έχει συμβεί και μιλάμε για χαντάκωμα της παρουσιάστριας;

Η ίδια, αποκάλυψε στο κανάλι της στο Youtube μια φωτογραφία της από το μακρινό παρελθόν στην οποία φαίνεται με κούρεμα εποχής!

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ευρυδική Βαλαβάνη αποκάλυψε στους subscribers της στο κανάλι της τι ακριβώς έχει στην τσάντα της. Μεταξύ λοιπόν των πραγμάτων μου μας έδειξε βρισκόταν και η δημοσιογραφική ταυτότητά της.


Όπως θα δεις, η δημοσιογράφος με σκούρα καστανά μαλλιά και οβάλ αφέλειες δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή εικόνα της. Πολλοί μιλάνε για.... χαντάκωμα της παρουσιάστριας ωστόσο η Ευρυδίκη απέδειξε ότι είναι ακομπλεξάριστη, αφού και τότε, και τώρα παραμένει μια κούκλα! Ιδού λοιπόν η επίμαχη φωτογραφία:

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη με οβάλ αφέλειες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κοντά στον θάνατο ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Κοντά στον θάνατο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έμεινε σοκαρισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα όσα ο ίδιο αποκάλυψε! Τι συνέβη;

Οι τραγικές ώρες που πέρασε!

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποκάλυψε στην εκπομπή της "Έλα χαμογέλα" πώς παραλίγο να πεθάνει.

«Εγώ ήρθα κοντά στο θάνατο όταν είχα πάει να πέσω από ένα bungee και δέθηκα μόνο στα πόδια όχι και στο σώμα. Δένεσαι και στο σώμα, το είδα μετά στο YouTube. Σε δένουν, αλλά εκεί ήταν λίγο χειμαδιό και μόνο στα πόδια με έδεσαν και όταν μπήκα στο YouTube μαθαίνω ότι σε δένουν και στο σώμα. Μετά μαθαίνω πως στο συγκεκριμένο bungee είχε πεθάνει και ένας.», είπε αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Άγριος καυγάς σε καφετέρια της Γλυφάδας!

Άγριος τσακωμός για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας!

Τι συνέβη; Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για έναν ακόμα καυγά του ζευγαριού!

Όπως πρώτη σας αποκάλυψα πριν από λίγο καιρό στο Vanda's blog οι πρώην παίκτες τουSurvivor δεν τα πάνε και τόσο καλά στην σχέση τους! Οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν είτε στο κανάλι ALPHA, είτε σε εξωτερικούς χώρους που τα αδιάκριτα βλέμματα είναι πολλά!

Αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός για Βαλαβάνη - Βασάλο! Οι φωνές και τα... γαλλικά!

Έναν τέτοιο καυγά παρακολούθησε και η πηγή μου σε πολύ γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, που έχει κάτι τέλειες τεράστιες μαξιλάρες, συγκεκριμένα, για να τα λέμε όλα...

Το ζευγάρι βρέθηκε μόνο του στο συγκεκριμένο καφέ πριν από δυο - τρεις ημέρες, και στην αρχή όλα κυλούσαν όμορφα και ωραία μέχρι την στιγμή που η Ευρυδίκη συνειδητοποίησε πως η κοπέλα στην υποδοχή γλυκοκοιτούσε τον Κωνσταντίνο της.

Ποιος είδε την Ευρυδίκη και δεν την φοβήθηκε! Η πηγή μου μου ανέφερε πως αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA άρχισε να φωνάζει στον Βασάλο και σε κάποια φάση μετά από έντονη συζήτηση στο τραπέζι πήρε το κινητό της και πήγε προς την τουαλέτα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αρετουσάριστες φωτογραφίες! Τα ίχνη κυτταρίτιδας και η πίσω όψη...

Ο Βασάλος, δεν έριξε βλέμμα στην υποδοχή, να τα λέμε κι αυτά, αλλά τα νεύρα της Βαλαβάνη δεν κρυβόντουσαν... Λέτε να έχει συμβεί τίποτα και να μου έχει ξεφύγει; Θα μάθω και θα σας πω μέσα από το Vanda's σίγουρα...

Ωστόσο, για το τέλος του ρεπορτάζ να αναφέρω πως κάποια ώρα μετά η κοπέλα στην υποδοχή τελείωσε την βάρδια της, μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε... τα νεύρα της Βαλαβάνη όμως, έμειναν και... το τι ακολούθησε στο σπίτι μετά είναι άλλη ιστορία...

Τι να κάνει κι αυτός ο Κωνσταντίνος; Φταίει που είναι ωραίος; Δεν φταίει Ευρυδίκη μου...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχουν ήδη χωρίσει και δεν το ξέρει κανείς;

Βόμβα στην ελληνική showbiz με χωρισμό Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου ή μήπως όχι;

Το Vanda's blog έχει, προφανώς, όλο το ρεπορτάζ και θα σας το αποκαλύψω με κάθε πιπεράτη λεπτομέρεια!

Η Ευρυδίκη και ο Βασάλος, οι δυο πρώην παίκτες του Survivor άργησαν πολύ να παραδεχτούν την σχέση τους και τώρα κάτι μου λέει πως... σε περίπτωση που έχουν χωρίσει (και θα σας πω γιατί το λέω αυτό) θα περάσει καιρός για να το αποκαλύψουν...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως... Το ζευγάρι εδώ και κάτι μήνες σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, περνάει μια μικρή κρίση στην σχέση του και μάλιστα μετά τον άγριο τσακωμό που είχαν έξω από τον ALPHA, οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο!

Τώρα, έρχομαι με νέο ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτω πως ναι... το ζευγάρι βρίσκεται σε μια μικρή ρήξη και ουσιαστικά δεν το κρύβει ιδιαίτερα απλά κανείς δεν το έχει παρατηρήσει! Αν ρίξει κάποιος μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της παρουσιάστριας θα δει πως έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που δημοσίευσε κάποια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο... ενώ πριν λίγους μήνες είχε πάρει φωτιά και κάθε μέρα σχεδόν βλέπαμε ένα στιγμιότυπο αγάπης στο timeline μας στο instagram!

Βέβαια, δεν είναι αυτό το ρεπορτάζ μου, αυτό είναι μια διαπίστωση που έκανα αφού έμαθα πως ο Βασάλος, πρόσφατα βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο ολομόναχος με φίλους και... με καθόλου καλή διάθεση, όπως με πληροφόρησαν!

Κι επειδή δεν έμεινα μόνο σε αυτό, γιατί στο Vandas κάνω πάντα έγκυρο ρεπορτάζ... Ήρθα σε επικοινωνία με έναν αρκετά στενό πρόσωπο από τον κύκλο του ζευγαριού, το οποίο και μου αποκάλυψε πως οι καυγάδες τους για μικροπράγματα έχουν πλέον πυκνώσει αρκετά! Συγκεκριμένα μου είπε "Μάλλον τους σκοτώνει η συγκατοίκηση! Το φουλαρισμένο πρόγραμμα και των δυο δημιουργεί πολλές εντάσεις! Μπορεί να μαλώσουν και για μια ντομάτα επειδή ας πούμε είναι στο ψυγείο και όχι στον πάγκο! Δεν ξέρω τι θα συμβεί..."

Αυτή είναι η αλήθεια, λοιπόν, για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz...