Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Το ξέφρενο party μετά την βάφτιση του γιου τους!

Στην Μύκονο βρέθηκε για το... baby bloom το ζευγάρι!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Το ξέφρενο party μετά την βάφτιση του γιου τους!

Το γιο τους βάφτισαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας στη Μύκονο και το ζευγάρι μετά την τέλεση πραγματοποίησε ένα ξέφρενο party.

Το νησί των ανέμων το επισκέπτονται συχνά και για αυτό το λόγο κιόλας θέλησαν να γίνει εκεί η βάφτιση για να έχει ελληνικό χρώμα.

Η βάφτιση του έγινε λοιπόν στην Μύκονο και μετά την τελετή η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας πραγματοποίησαν ένα ξέφρενο party σε γνωστό μαγαζί του νησιού παρέα με φίλους τους.

Η παρουσιάστρια ήταν συνεχώς χαμογελαστή και ευγενική προς τους καλεσμένους της.

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Με κατάλευκο μαγιό πόζαρε η Μαριέττα Χρουσαλά στην παραλία και μας έδειξε πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Αντέχετε να την δείτε;

Η παρουσιάστρια η οποία απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, περνάει τις ημέρες της με την οικογένεια της.

Η ίδια με τον σύζυγό της και την φίλη της Ρούλα Ρέβη, βρέθηκαν στην Ύδρα και τις Σπέτσες όπου φωτογραφήθηκε για κάποιο πρότζεκτ που ετοιμάζει στο πολυτελές γιοτ τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις πολλές που τράβηξε, χωρίς ίχνος ρετούς και το σώμα της είναι εκπληκτικό, καθώς μην ξεχνάμε πως κάνει καθημερινή γυμναστική και διατροφή.

Μαριέττα Χρουσαλά με μαγιό χωρίς ρετούς

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Χλιδάτο ταξίδι στο Μαϊάμι! Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ!

Τον ζωολογικό κήπο με την οικογένεια της επισκέφθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά με την οικογένεια της, περνώντας έτσι τις χλιδάτες διακοπές τους στο Μαϊάμι.

Μετά το ταξίδι τους στη Disneyland, το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει ακόμη μια όμορφη ημέρα με τα παιδιά τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο η ίδια όσο και ο Λέω Πατίτσας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές τους.

Καμηλοπαρδάλεις, τίγρεις και λιοντάρια ήταν κάποια από τα άγρια ζώα που είδαν από κοντά, με τον σύζυγο της να απαθανατίζει τον μεγάλο τους γιο, Σπύρο.

undefined

undefined