Σοκ! Βίντεο από το ξενοδοχείο που φέρεται πως κακοποιήθηκε το μοντέλο από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή!

Τι ισχύει τελικά;

Σοκ! Βίντεο από το ξενοδοχείο που φέρεται πως κακοποιήθηκε το μοντέλο από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή!

Βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από το ξενοδοχείο που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά το μοντέλο από κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση!

Στο βίντεο - που μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποιος τοποθέτησε την κάμερα - δείχνει το ζευγάρι να έχει μια τρυφερή στιγμή μεταξύ του, ενώ στη συνέχεια η ίδια ξεκινάει να τον χτυπάει και να φωνάζει, με τον Νειμάρ να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το βίντεο δεν θα αργήσει να βγει ποιος τελικά λέει την αλήθεια.

Συνεχίζεται το σκάνδαλο με κορυφαίο ποδοσφαιριστή! «Ας τελειώσει η καριέρα του! Με χτύπησε...»

Συνεχίζεται το σκάνδαλο με κορυφαίο ποδοσφαιριστή και την πρώην σύντροφό του! «Ας τελειώσει η καριέρα του! Με χτύπησε...» λέει το μοντέλο!

Το όνομα της είναι Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, και είναι 26 χρονών. Όπως θα δείτε πρόκειται για μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία εργάζεται ως μοντέλο. Η Ναγίλα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στο Παρίσι από τον σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, τον Βραζιλιάνο παίκτη Νειμάρ.

Στη Βραζιλία η πανέμορφη Ναγίλα, έχει προβλήματα με τις αρχές αφού κατηγορείται ότι χρωστάει μεγάλα ποσά σε ενοίκια. Χρωστάει 6.152 ευρώ σε καθυστερημένα ενοίκια, έχοντας ακόμα ανοιχτές δύο δικαστικές υποθέσεις για άλλα χρέη.

Ο Νειμάρ από την πλευρά του μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από το μοντέλο πέρασε στην αντεπίθεση και δημοσίευσε ολόκληρο το βίντεο με τον διάλογο τους και τις φωτογραφίες που αντάλλαξαν, διάρκειας 7 λεπτών.

Φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό μοντέλου από ποδοσφαιριστή

Οι εφημερίδες στη Βραζιλία βρήκαν και sms με τον διάλογο της Ναγίλα με τον δικηγόρο της. Μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλαξαν η Ναγίλα έγραφε: «Γιατί να μην τελειώσει επιτέλους η καριέρα αυτού του μαλ…; Με χτύπησε και με βίασε»!

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κυκλοφόρησαν επίσης και φωτογραφίες από την ιατρική εξέταση που υποβλήθηκε η γυναίκα, μετά την καταγγελία της στην αστυνομία του Σάο Πάουλο, όπου φαίνεται πως έχει μώλωπες στους γλουτούς.