Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα στην εκπομπή του! Τρόμαξαν όλοι! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: Το ατύχημα στην εκπομπή του! Τρόμαξαν όλοι! (Βίντεο)

Ατύχημα είχαμε στη σημερινή (6/6) εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OpenTV «Για την παρέα»! Τρόμαξε τους πάντες!

Μεγάλη ατυχία!

Συγκεκριμένα ο μουσικός από τους Alcatrash στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Νίκο Μουτσίνα έτρεξε στη λάθος κατεύθυνση και κατέληξε με... μετωπική πάνω στην κάμερα!

«Τον έφαγες, την ώρα που εσύ γλωσοφιλιόσουν με όλο το Open, ο Αντρέας έπεσε επάνω στην κάμερα. Για να σε αποφύγει ο κόσμος θα τραυματιστεί… Αντρέα μου όλα καλά; Α! δεν ακούει… σας το είπα τραυματίστηκε», ανέφερε ο παρουσιαστής!

Δείτε το βίντεο

Νίκος Μουτσινάς: Τινάχτηκε στον αέρα με την εισβολή της... (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς είδε την τραγουδίστρια να εισβάλει στην εκπομπή του και τινάχτηκε στον αέρα!

Ξεσηκώθηκε ο παρουσιαστής!

Σήμερα (5/6) στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OpenTV «Για την παρέα» την εμφάνισή της έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν εκρηκτική!

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε αμέσως στον... χορό και μεταξύ άλλων της είπε: «Ρε αγάπη να σου πω και κάτι; Τι τραγουδάρα είναι αυτή; Τι καλοκαίρι είναι αυτό που θα περάσουμε ρε παιδιά; Σε φέραμε από την Θεσσαλονίκη…».

Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια έκκληση του παρουσιαστή που θα σας κάνει να "λυγίσετε"! Τι συνέβη;

Δημόσια έκκληση έκανε ο παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, και θα σας κάνει να λυγίσετε, αφού αφορά ένα πολύ συγκινητικό θέμα.

Ο παρουσιαστής με μια φωτογραφία, ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε τα στοιχεία ενός νεαρού, του Χρήστου ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου και χρειάζεται χρηματική βοήθεια, για να καλυφθούν τα ιατρικά του έξοδα.