Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί...

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Δε θα πιστεύετε ποιο είναι το κοριτσάκι στην φωτογραφία. Πρόκειται για μια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια που όλα τα τραγούδια της γίνονται επιτυχίες!

Παρατηρείς κάποια ομοιότητα;

Προκειμένου να υποδεχτεί το καλοκαίρι, η τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία της με μαγιό στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Το θέμα όμως είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από 25 χρόνια.

Νατάσα Μποφίλιου

Μάλιστα πρόκειται για ένα στιγμιότυπο το οποίο προέρχεται από τον Ιούνιο του 1994, όταν ήταν 11 χρονών και έκανε διακοπές στο Ξυλόκαστρο. Συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «1η Ιουνίου του 1994 στο Ξυλόκαστρο έλεγε η φωτογραφία ??? Καλό μήνα αγάπες μου! Το καλοκαίρι ας ξεπλένει πάντα κάθε βαρύ χειμώνα».

Να σημειωθεί πως η Νατάσσα Μποφίλιου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μετά τον γάμο της τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον σύντροφό της, Χρήστο Κορτσέλη, έχοντας δίπλα τους 400 φίλους τους, στην Ταράτσα του Φοίβου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο από το ταξίδι του μέλιτος!

Πετάει στα... σύννεφα η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία πριν δυο εβδομάδες ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Χρήστου Κορτσέλη.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος από όπου και μοιράστηκε η τραγουδίστρια μια φωτογραφία με τρυφερή λεζάντα...

"Σ’ αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική…

Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας", έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου χωρίς όμως να αποκαλύπτει που βρίσκεται!

Δείτε την ανάρτηση:

Νατασα Μποφίλιου