Μάρθα Κουτουμάνου: Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας - Ελένης!

Το μακροσκελές κείμενο που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ!

Μάρθα Κουτουμάνου: Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας - Ελένης!

Η Μάρθα Κουτουμάνου αποφάσισε να απαντήσει στον Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη με μια επιστολή... φωτιά!

Με γραπτή δήλωσή της, που απέστειλε στα ΜΜΕ, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου παίρνει για πρώτη φορά θέση αναφορικά με τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει λάβει από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αδερφής της.

Η Μάρθα Κουτουμάνου αναφέρει συγκεκριμένα:

"Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.

2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.

3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.

Μάρθα Κουτουμάνου"

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άδειασε δημόσια την αδερφή της! «Δεν φτύνω εκεί που...»

Άδειασε δημόσια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου! «Δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν» είπε μεταξύ άλλων για την δικαστική τους διαμάχη!

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για την Μάρθα Κουτουμάνου και τη διαμάχη για την περιουσία, ήρθε η στιγμή να μιλήσει και η Μαρία Ελένη... στους Κου Κου!

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω, προτιμώ να πάθουν τρικλοποδιά άλλοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέμματα είναι πάρα πολλά, υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέμματα. Καλώς ή κακώς, η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα και το μαθαίνει λάθος γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω δικαστήριο τώρα εδώ για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά μισά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Δεν κιτρινίζω, δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Πρέπει μόνος σου να αναλάβεις τη ζωή σου, χωρίς να κατηγορείς ένα παρελθόν το οποίο σου πρόσφερε τα πάντα».