Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του μια εβδομάδα μετά την κηδεία! Λυγίζει ακόμη και βράχους!

Αβάσταχτος ο πόνος της...

Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του μια εβδομάδα μετά την κηδεία! Λυγίζει ακόμη και βράχους!

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του Πάνου Ζάρλα! Μια εβδομάδα μετά την κηδεία του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram μια φωτογραφία που λυγίζει ακόμη και βράχους...

Η φωτογραφία που δημοσίευσε...

κύμα

Η Στέλλα Νικολάου δημοσίευσε στα instastories μια φωτογραφία στην οποία το κύμα σκάει με δύναμη πάνω σε έναν βράχο.

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του αποκαλύπτει ποιο ήταν το όνειρό του και γιατί μπήκε στο Power of Love! (Bίντεο)

H μητέρα του Πάνου Ζάρλα μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ «Μαζί σου» και αποκάλυψε ποιο ήταν το όνειρό του γιου της, αλλά και γιατί δήλωσε συμμετοχή στο Power of Love!

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο του 28χρονου.

Αναλυτικά είπε: «Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι.

Δεν ήταν τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν αυθόρμητος, μπήκε να παίξει και νομίζω αυτό φάνηκε. Οι κινήσεις του και οι πράξεις τους ήταν ανάλογα με το πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν προσποιητός, ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο.

Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα. Απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση.
Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή».

Στέλλα Νικολάου: Ραγίζει καρδιές η μαμά του Ζάρλα! «Νόμιζα ότι φορούσε κράνος! Του είπα...»

Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Νικολάου, η μαμά του Πάνου Ζάρλα! «Νόμιζα ότι φορούσε κράνος! Του είπα...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τηλεφωνικά και συγκίνησε τους πάντες με τα λεγόμενά της!

«Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2.30 που έγινε το συμβάν. Δε μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του. Είχα την εντύπωση πως φόραγε κράνος. Δυστυχώς δεν φόραγε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, πάντα κυκλοφορούσε με κράνος. Να σας πως όμως πως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με το κράνος» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και ένα πρόσφατο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο: