Δημήτρης Κουφοντίνας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ξανά! Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Στα Επείγοντα...

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ξανά! Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο τρομοκράτης της 17ης Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την υγεία του!

Τι συνέβη;

Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, ύστερα από αδιαθεσία την οποία αισθάνθηκε στις Φυλακές Κασσαβέτειας, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο «Λουκάς της 17 Ν» μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις για να κριθεί η περίπτωση νέας νοσηλείας του, ύστερα από την 21ημερη απεργία πείνας, η οποία ταλαιπώρησε την κατάσταση της υγείας του.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Δημήτρης Κουφοντίνας το βράδυ της Δευτέρας!

Τι συνέβη με τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη;

Συγκεκριμένα ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου στις 21.05 το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένιωσε ατονία και έντονες ζαλάδες, αφού εδώ και τέσσερις ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με όσα καταγράφειτο TheNewspaper.gr τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία ήταν δρακόντεια, ενώ η πομπή των αυτοκινήτων της Ασφάλειας στην Ιάσονος και την Πολυμέρη ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.

Κάνει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας! Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος!

Απεργία πείνας κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αυτός είναι ο λόγος!

Απορρίφθηκε η νέα αίτηση άδειας του!

Αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε να προχωρήσει σεαπεργία πείνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο Εισαγγελέας ήταν αυτός που αρνήθηκε την νέα άδεια, υποστηρίζοντας πως ενώ συντρέχουν οι τυπικές προϋποθέσεις, δεν συντρέχουν οι ουσιαστικές.

Για την χορήγηση της νέα άδειας η διευθύντρια των φυλακών Βόλου αλλά και η κοινωνική λειτουργός έδωσαν τον πράσινο φως όμως ο Εισαγγελέας ήταν αυτός που καθόρισε την απόφαση βάζοντας φρένο.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες.