Λάκης Λαζόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή! Τον παγώνουν στο Open!

Έσκασε τώρα!

Λάκης Λαζόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή! Τον παγώνουν στο Open!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο, αφού τον παγώνουν στο Open!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου με το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ σε μερικές μέρες, ο Λάκης αλλάζει ρότα και στρέφεται και πάλι στο θέατρο. Έχετε δει και αυτό; OPEN: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο!

«Σενάριο μεταγραφής προς το παρόν δεν παίζει. Δεν υπάρχει σενάριο να κάνει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ το φθινόπωρο του 2019, γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παύλο Χαϊκάλη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Βρετάνια, όπου θα ανεβάσουν το «Βρε καλώς τους». Στο Open είπαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά από τον Γενάρη του 2020. Αλλά από τώρα μέχρι τον Γενάρη δεν δεσμεύεται καμία από τις δύο πλευρές» τόνισε ο δημοσιογράφος!

Λάκης Λαζόπουλος: Εκτός OPEN ο παρουσιαστής; Το κανάλι που τον διεκδικεί!

Εξελίξεις με την θέση του Λάκη Λαζόπουλου στο OPEN! Βρίσκεται εκτός ο παρουσιαστής; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί!

Θα τα μάθετε όλα μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog!

Όπως σας έχω αποκαλύψει ημέρες τώρα το "Αλ Τσαντίρι" και το "Αλ Σιχτήρ" θα ρίξουν αυλαία 25 Ιουνίου από τον σταθμό! Τι θα συμβεί όμως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο παρουσιαστής δεν θα βρίσκεται και του χρόνου στο κανάλι! Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να επένδυσε πολλά στο πρόσωπό του όμως τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό που περίμενε κι έτσι το τηλεοπτικό αυτό "διαζύγιο" δεν θα είναι βελούδινο!

Υπάρχει όμως ένα κανάλι που θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο για τη νέα σεζόν! Ποιο είναι αυτό;

Πηγές μου αναφέρουν πως ο ALPHA διεκδικεί ξανά τον παρουσιαστή με ένα μάλιστα αρκετά ενδιαφέρον ποσό!

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση! Η πληροφορία αυτή που έχω είναι μέσα από το κανάλι! Οι ιθύνοντες μεταξύ τους βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασίες για τη νέα "εποχή" και θέλουν να έχουν στο πλευρό τους ονόματα και projects που θα τους αποφέρουν νούμερα και... έσοδα!

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που νομίζουν πως θα τα καταφέρει όλα αυτά είναι του Λάκη Λαζόπουλου και σκέφτονται μάλιστα να τον προσεγγίσουν με ένα δυνατό οικονομικό "δόλωμα"!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε πρώτοι, όπως πάντα, μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr!