Πασίγνωστη ηθοποιός χαστούκισε παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής! (Βίντεο)

Η όμορφη ηθοποιός χαστούκισε τον παρουσιαστή που την φιλοξενούσε στην εκπομπή του!

Πασίγνωστη ηθοποιός χαστούκισε παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής! (Βίντεο)

Πασίγνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε σειρά με μεγάλη επιτυχία και ευρέως γνωστή ήταν καλεσμένη σε εκπομπή και κατά την διάρκεια της συνέντευξης χαστούκισε τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής!

Τι συνέβη;

Η Σόφι Τέρνερ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones», βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Conan» του Κόναν Ο’ Μπράιεν με αφορμή τον άλλο μεγάλο της ρόλο, εκείνον της Τζιν Γκρέι στο «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας».

Η όμορφη ηθοποιός μπήκε στο στούντιο, φορώντας ένα σέξι ροζ φόρεμα και στην διάρκεια της κουβέντας, προκάλεσε τον παρουσιαστή να παίξουν ένα παιχνίδι, που έπαιζε η ίδια συχνά με το καστ των X-Men στα γυρίσματα.

Το παιχνίδι ήταν το Tequila Slaps, όπου ο παίκτης παίρνει ένα σφηνάκι τεκίλα, και με το που το πιει, κάποιος τον χαστουκίζει δυνατά στο μάγουλο.

Καταγγελία βόμβα από την πρώην του Δώρου! «Με έφτυσε και με χαστούκισε ο....»

Μια καταγγελία βόμβα έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η πρώην σύντροφος του παίκτη του «Power Of Love», Δώρου Παναγίδη.

Η νεαρή χορεύτρια Νάταλι Κατέρ κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή ότι την χαστούκισε και την έφτυσε! Το όλο θέμα μάλιστα είναι η νούμερα ένα είδηση που κυκλοφορεί στην γειτονική Κύπρο!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανάρτηση, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στις 4:30 τα ξημερώματα το μπροστινό της αμάξι φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει.

Η ίδια πάτησε την κόρνα ώστε να προτρέψει τον οδηγό να προχωρήσει κανονικά. Όμως για κακή της τύχη ο οδηγός κατέβηκε από το αμάξι του και την έφτυσε και την χαστούκισε.

Διαβάστε την ανάρτηση της:
«Θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που μου συνέβηκε χθές την νύχτα γυρνώντας σπίτι απ την δουλειά. Και αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ναι διαπιστώνω για ακόμα μια φορά πόσο ανάρμοστοι και ανήθικοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Κατα τις 4.30 λοιπόν πρωινές ώρες επιστρέφοντας σπίτι είχα ένα αμάξι μπροστά μου μάρκας BMW, το οποίο άλλωτε προχωρούσε πολύ αργά και άλλοτε φρεναρε απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω σωστά και να κινδυνεύω να τρακάρω μαζί του 2-3 φορές. Σε κάποια φάση του κόρναρα γιατι δεν πήγαινε άλλο.. σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου . Άνοιξε την πόρτα μου και με άρπαξε απο τον γιακά φωνάζοντας και ζητώντας τον λόγο. Κατέβηκα κάτω και τον σκούντηξα να κάνει πίσω λέγοντας του να φύγει. Λογομαχήσαμε για λίγο, και απο εκεί κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να με χαστουκίσει στο πρόσωπο και να με φτύσει. Εγω είχα μείνει σε κατάσταση σοκ. Προχώρησε να φύγει βρίζοντας με , (you are a fuc**ng bit*h) ..μπήκα στο αμάξι μου και εγώ.. και σαν να μην ικανοποιήθηκαν τα νεύρα του, γυρνάει πίσω και κλοτσάει την πόρτα μου. O ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΧΡΩΜΟΣ «ΚΥΡΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και ήδη τον έχω καταγγείλει στην αστυνομία. Δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία του ακόμη αλλα θα γίνει και αυτό σίγουρα. Να πω οτι αυτό δεν θα μείνει έτσι και πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι δεν μπορουν να συμπεριφέρονται όπως και όποτε θέλουν. Χρόνια μας πολλά λοιπον».

Απίστευτο περιστατικό: Ποια χαστούκισε την μητέρα του Μουτσινά στο φέρετρο!

Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελένη.Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη και μιλώντας για την μητέρα του, περιέγραψε την ημέρα της κηδείας της, όπου συνέβησαν διάφορα ευτράπελα!

Όπως περιέγραψε ο Νίκος, με το δικό του μοναδικό χιούμορ, κάποια γυναίκα ήρθε και χαστούκισε την μητέρα του που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο! Ενώ συνέχισε να περιγράφει άλλα ευτράπελα με την εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη και το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη που ακουγόταν κατά τη διάρκεια της κηδείας! Ποια όμως ήταν η γυναίκα που τόλμησε να χαστουκίσει την μητέρα του και γιατί;

Δείτε το σχετικό βίντεο: