Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram! «Για ένα λεπτό ας...»!

Τι συνέβη;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram! «Για ένα λεπτό ας...»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα που περνάει πολλά μηνύματα έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφορεί.

Ο ηθοποιός - σεναριογράφος, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

Για πρώτη φορά, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αναρτώντας ένα βίντεο το οποίο έχει γίνει viral στα social media, ξέσπασε γράφοντας:

«Καλές οι selfies,καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες,οι δηλώσεις και τα project,τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας,οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες...Όλα καλά!!!», έγραψε μεταξύ άλλων...

View this post on Instagram

Καλές οι selfies,καλά τα γέλια, οι παρέες και οι καριέρες,οι δηλώσεις και τα project,τα σκυλάκια και τα γατάκια του καθενός μας,οι τούρτες και τα γενέθλια φίλων και οικογενειών. Καλά επίσης και τα ηλιοβασιλέματα και οι παραλίες...Όλα καλά!!! Όμως για ένα λεπτό ας προωθήσουμε κάτι που αφορά το μέλλον όλων μας και σίγουρα είναι πιο κρίσιμο και ουσιαστικό. Ή τουλάχιστον ας ενημερωθούμε,και ας το ερευνήσουμε ώστε να έχουμε γνώση (και γνώμη) πάνω σε αυτό. @wwfgreece @yorgos_pirpassopoulos #sign #against #oil #extractions #inthe #greekseas Just one accident,and it’s over...

A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει!

Το επόμενο μεγάλο βήμα που ετοιμάζει μας αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια φωτογραφία του.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έχει δει μεγάλη επιτυχία μέσα από τις ταινίες του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μας αποκαλύψει πως ετοιμάζει μια νέα ταινία και ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πόζαρε στο κρεβάτι με τον υπολογιστή τους και εμείς είμαστε σίγουρη πως δημιουργεί μια νέα επιτυχία.

undefined