Τραγικές στιγμές για την Μαριάντα Πιερίδη! Πέθανε η...

Το συγκινητικό αντίο...

Τραγικές στιγμές για την Μαριάντα Πιερίδη! Πέθανε η...

Τραγικές στιγμές περνάει η Μαριάντα Πιερίδη καθώς πέθανε η γιαγιά της.

Η τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά της, και είναι πολύ δύσκολη αυτή η απώλεια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση με ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο.

"Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή, μπορώ να πω με σιγουριά πως το φέρνει η απώλεια. Αυτή που σου χτυπά την πόρτα ένα μεσημέρι και σου αλλάζει τη ζωή και τα χρώματα, που την έχεις ντύσει, τις διαδρομές που νομίζεις ότι θα κάνεις για πάντα...Τα πρωινά που μύριζαν φλάουνες...Δεν με προετοίμασες χθες που ήμασταν μαζί. Ήσουν τόσο λαμπερή και όμορφη. Θα σε περιμένω απόψε να τραγουδήσουμε πάλι άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα... Όπως κάθε φορά πριν χωρίσουν οι δρόμοι μας γιαγιάκα μου, για να ξαναβρεθούμε και να το ξανατραγουδήσουμε μαζί. Καλό ταξίδι γιαγιάκα μου. Στο επανιδείν... Σ' αγαπώ πολύ" εγραψε χαρακτηριστικά.

Τραγικές στιγμές για την Μαριάντα Πιερίδη!

Μαριάντα Πιερίδη: Κάνει δυναμικό come back....

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz!

Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, από την στιγμή που κάνει ξανά pole dancing!

Όπως εξήγησε και η ίδια στην λεζάντα της, πέρασαν έξι χρόνια από την στιγμή που έκανε ξεκίνησε το Pole dancing! Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια της, αλλά με την γιόγκα βρήκε ξανά τον εαυτό της!

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα:

"It’s been 6 years that I’ve first tried to start pole dancing! A car accident stopped me from trying this extreme sport! But yoga helped me so much!I think now I am ready to have some fun, as a break from my every day yoga practice try not to laugh watching the videos #p"

Δείτε την ανάρτηση: