Ατύχημα για κορυφαίο μουσικό! Κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο!

Τι συνέβη;

Ατύχημα για κορυφαίο μουσικό! Κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο!

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε κορυφαίος μουσικός, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

Μάλιστα, λόγω του ατυχήματος αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του συναυλίες.

Ο λόγος για τον dj Martin Garrix ο οποίος ανακοίνωσε το ατύχημα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που πρέπει να ακυρώσω αυτές τις συναυλίες γιατί τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενο από το παίζω μουσική για εσάς. Νιώθω ακόμη πιο ζωντανός όταν είμαι στη σκηνή, και σας βλέπω να χαμογελάτε. Περίμενα πολύ για αυτή τη στιγμή και δεν θέλω πότε να σας απογοητεύω. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω και θα χρειαστεί να κάνω μια χειρουργική και επέμβαση αλλά θα χρειαστώ και αρκετή ξεκούραση για να αποκατασταθεί εντελώς το πρόβλημα. Αν δεν έκανα τώρα την επέμβαση θα έβλαπτα μόνιμα τον αστράγαλο μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ήμουν σε θέση να αποδώσω καθόλου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή και ελπίζω να μπορέσω να επανέλθω στη σκηνή για να παίξω για σας πάλι σύντομα». έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Το δημόσιο μήνυμα της!

Τροχαίο ατύχημα είχε πασίγνωστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόραση και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ένα δημόσιο μήνυμα.

Τι συνέβη;

Τροχαίο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, τράκαρε και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

«Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! και ακόμα… περιμένω….», έγραψε.

Ελένη Τσαγκά τροχαίο

undefined

Σοκ! Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας τoυ Open!

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας του Open!

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

Μίνα Καραμήτρου

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφία:

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου