Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη από το πάρτι πριν το τροχαίο!

Τα γέλια και οι αγκαλιές με την Στέλλα Μιζεράκη πριν το θανατηφόρο τροχαίο!

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη από το πάρτι πριν το τροχαίο!

Ανατριχιαστικό! Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πάρτι του Πάνου Ζάρλα πριν από τον μοιραίο τροχαίο! Οι φωτογραφίες τον απεικονίζουν χαμογελαστό και αγκαλιασμένο με την πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη!

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες...

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του αδικοχαμένου νικητή του Power of Love1, Πάνου Ζάρλα, είχε μαθευτεί ότι πριν από το τραγικό δυστύχημα του ήταν στο πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οικογένεια και φίλοι για τα γενέθλιά του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και της αγαπημένης του, Στέλλας Μιζεράκη η οποία ήταν η τελευταία σύντροφος της ζωής του.

Οι δυο τους, αν και είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν, είχαν διατηρήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις και μάλιστα το βράδυ του πάρτι των γενεθλίων του εκείνη ήταν στο πλευρό του για να γιορτάσει μαζί του. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό που έδειχνε ο Πάνος στη Στέλλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Το ίδιο και εκείνος.

Λίγο αργότερα, εμφάνισαν μία τούρτα με την ευχή για χρόνια πολλά. Η ειρωνία στην υπόθεση είναι οτι η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία του Πάνου πάνω στην μηχανή του! Μόλις τρεις ώρες αργότερα, ο Πάνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του.

Ζάρλας Μιζεράκη

Ζάρλας Μιζεράκη

Ζάρλας Μιζεράκη

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Η μητέρα της Μιζεράκη αποκαλύπτει «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο στο πάρτι του...»

Η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι ανατριχιαστικό! Συγκεκριμένα είπε: «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο Ζάρλα στο πάρτι του...»

Μίλησε αποκλειστικά για εκείνο το μοιραίο βράδυ και την τωρινή κατάσταση της πληγωμένης, από τον χαμό του Πάνου, κόρης της.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Τσαγκαράκη, η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη, η κόρη της είναι καταρρακωμένη.

Είπε ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν στο πλευρό του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα εκείνο το μοιραίο βράδυ, συγκεκριμένα βρισκόταν στο πάρτι του...

«Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη»