Τροχαίο σοκ για την Σίσσυ Χρηστίδου! Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας!

Έντρομη η γνωστή παρουσιάστρια!

Τροχαίο σοκ για την Σίσσυ Χρηστίδου! Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας!

Η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ενεπλάκη σε τροχαίο σοκ! Σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το περιστατικό στο Open Tv!

Έντρομη η παρουσιάστρια...

Σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σχολίασαν ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μετά το τέλος του video η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της ιστορία, στην οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ο σωτήρας της! «Ήμουν στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εγώ δεν πολύ κυκλοφορώ, και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπου εγώ δεν ξέρω ότι πάνε μόνο λεωφορεία. Πάω άνετη, στέκομαι στο φανάρι, δεν έχω καμία αίσθηση και όσο περιμένω να γίνει πράσινο το φανάρι βλέπω το Instagram. Όπως είμαι με το κινητό, ξαφνικά, κάποιος με τραβάει στην αγκαλιά του. Μου έχει σώσει τη ζωή γιατί το λεωφορείο πέρασε κανονικά ξυστά δίπλα μου».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη ρώτησε τη Σίσσυ τι της είπε, και η τελευταία απάντησε: «Μου είπε: “Καταλαβαίνεις ότι πήγες να σκοτωθείς;”.

Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν άντεξε! Έστειλε την ευχή της δημόσια!

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άντεξε και έστειλε δημόσια ευχή στα παιδιά της. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεκριμένα στα instastories, αποκλειστικά για τα αγόρια της!

Πάμε να δούμε τι έγραψε...

Τα παιδιά της πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και κάθε χρόνο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς δίνουν εξετάσεις για να προβιβαστούν στην επόμενη τάξη. Έτσι η «αγορομάνα» Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε δημόσια τις ευχές της στα αγοράκια της.

Δείτε την ανάρτησή της:

ανάρτηση

Σίσσυ Χρηστίδου: Μήνυμα γεμάτο νόημα! Ποιος της έκανε like;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα σχόλιο στο instagram γεμάτο νόημα και δεν φαντάζεστε ποιος της έκανε like!

Η φράση που λέει πολλά!

Η παρουσιάστρια του OpenTV έχει αλλάξει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και έκανε μία ανάρτηση στο instagram στην οποία δέχθηκε το like από τη Βάσω Λασκαράκη.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία που έγραψε: «Μόνο η ηθική στις πράξεις μας μπορεί να δώσει ομορφιά και αξιοπρέπεια στη ζωή».

Σίσσυ