Στράτος Τζώρτζογλου: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι του!

Μπάτσελορ φωτιά σε παραλία της Κρήτης!

Στράτος Τζώρτζογλου: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι του!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύονται σήμερα, Σάββατο (08/06/19). Δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί γάμος χωρίς μπάτσελορ πάρτι! Εμείς σας έχουμε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το χθεσινό μπάτσελορ τους.

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στα Χανιά για τις ετοιμασίες του γάμου, ενώ το βράδυ της Παρασκευής είχε οργανώσει και το μπάτσελορ.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα beach party με φίλους και κοντινά πρόσωπα, στο οποίο θα παρευρίσκονται ταυτόχρονα τόσο ο γαμπρός, Στράτος Τζώρτζογλου, όσο και η νύφη Σοφία Μαριόλα.

Το ζευγάρι σχεδίασε το μπάτσελορ στην παραλία του Ζορμπά, στον Σταυρό Χανίων και το τοπικό μέσο zarpanews βρέθηκε και τράβηξε τις φωτογραφίες από την άφιξη των καλεσμένων. Ανάμεσα στους κουμπάρους, η Βάνα Μπάρμπα που απασχόλησε τα ΜΜΕ το τελευταίο 24ωρο με τις φήμες που τη θέλουν να κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

Εκτός από τη Βάνα Μπάρμπα, κουμπάρος του Στράτου Τζώρτζογλου λέγεται πως θα είναι ο Χανιώτης επιχειρηματίας Μαθιός Αστροπαλίτης, αλλά και ο σεναριογράφος του Χόλιγουντ Σιν Πρέζαντ. Πριν αναχωρήσουν για την Κρήτη, οι μελλόνυμφοι ζήτησαν την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου.

μπάτσελορ Τζώρτζογλου

μπατσελορ Τζώρτζογλου

μπάτσελορ τζώρτζογλου

μπάτσελορ Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα: Μας έδωσε μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της!

Μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της μας έδωσε η Σοφία Μαριόλα, η οποία ταξίδεψε στην Κρήτη για το γάμο με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι.

Η Σοφία Μαριόλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς ταξίδεψε με το αεροπλάνο έχοντας μαζί το νυφικό της, δημοσιεύοντας φωτογραφία που έβγαλε στο αεροδρόμιο, ποζάροντας χαμογελαστή με την εντυπωσιακή.

νυφικό Μαριόλα

Στράτος Τζώρτζογλου: Τα πρώτα πλάνα από το εκκλησάκι του γάμου του με την Σ. Μαριόλα!

O Στράτος Τζώρτζογλου μας έδειξε όλο χαρά τα πρώτα πλάνα από το εκκλησάκι του γάμου του με την Σ. Μαριόλα! Το ζευγάρι βρίσκεται από χτες στο Ακρωτήρι Χανίων και ετοιμάζεται για την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής του.

Οι μελλόνυμφοι αφού πήραν την ευχή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου αλλά και της κυρίας Ευτυχίας, μαμάς του ηθοποιού έφυγαν για την Κρήτη!

Οι δυο τους, βρέθηκαν στο γραφικό εκκλησάκι όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος τους και ο Στράτος μας έδειξε τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. «Πρόκειται για ένα μικρό εκκλησάκι» είπε Σοφία στα βίντεο του Instagram, «οπότε ο γάμος μας θα γίνει έξω»

Δείτε τα πλάνα: