Όλγα Φαρμάκη: Της μίλαγε το αγόρι της και χασμουριόταν! Η Μύκονος τους έκαψε κανονικά!

Βαρέθηκε και..... τον γλυκοπήρε η Όλγα! Βίντεο έπος!

Όλγα Φαρμάκη: Της μίλαγε το αγόρι της και χασμουριόταν! Η Μύκονος τους έκαψε κανονικά!

Η Όλγα Φαρμάκη δεν πέρασε και πολύ ωραία και η Μύκονος τους έκαψε κανονικά! Της μίλαγε το αγόρι της και εκείνη... χασμουριόταν!

Την Μύκονο επέλεξαν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος, για να περάσουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μένει κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα, θέλησε να ταξιδέψει στο νησί των Ανέμων και να ζήσει τον έρωτά του με φόντο το απέραντο γαλάζιο.


Η όμορφη fashion blogger φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στην ζωή της, αφού στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία σκαφών αναψυχής βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να τρώνε σε εστιατόριο στην Χώρα της Μυκόνου. Τόσο η Όλγα Φαρμάκη όσο και ο Σταύρος Μαντόπουλος, που είναι σχεδόν δύο μαζί, απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους στο γραφικό κυκλαδονήσι αλλά εμείς διακρίναμε κάποια κούραση αφού την ώρα που ο Σταύρος της μίλαγε, η Όλγα μετά βίας κράταγε τα μάτια της ανοιχτά!

Δείτε το βίντεο:

Όλγα Φαρμάκη: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της!

Βραδινή έξοδο με το σύντροφο της πραγματοποίησε η Όλγα Φαρμάκη.

Διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 1,5 χρόνο και από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τόσο στο χώρο πολυτελών σκαφών αναψυχής όσο και σε εκείνον της εστίασης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία από βραδινή έξοδο που πραγματοποίησαν.

undefined

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Είναι full in love και δεν το κρύβει!


Η Όλγα Φαρμάκη, αν και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του γοητευτικού συντρόφου της, Σταύρου Μαντόπουλου.


Το ζευγάρι βρέθηκε στην Bridal Expo που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πόζαραν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Εκείνος την κοίταγε στα μάτια και εκείνη... του έδειχνε νυφικά! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα: