Αγγελική Νικολούλη: Ξέσπασε για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της! «Μας πετάνε σαν σκυλιά...»

Έσπασε την σιωπή της! Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας....

Αγγελική Νικολούλη: Ξέσπασε για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της! «Μας πετάνε σαν σκυλιά...»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της! «Μας πετάνε σαν σκυλιά...» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της....

Υπενθυμίζεται ότι, τις τελευταίες ημέρες η Αγγελική Νικολούλη βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η μητέρα της νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου.

Η κατάστασή της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ήταν πάρα πολύ σοβαρή, αιτία ήταν μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών και πραγματικά έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και η αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων, όπως σας γράψαμε και εμείς!


Η παρουσιάστρια, θέλησε να αναφέρει μερικές λεπτομέρειες στο Φως στο Τούνελ, και τόνισε:


«Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στην χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά», είπε η Αγγελική Νικολούλη!

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση αγαπημένο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη! Δίνει μάχη για την ζωή της! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Τα τελευταία 24ωρα η μητέρα της δημοσιογράφου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αιτία φέρεται ότι είναι μια λανθασμένη διάγνωση γιατρών με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων!

Τραγικές ώρες για την Αγγελική Νικολούλη: Ο άνδρας που απειλεί την ζωή της!

Τραγικές ώρες διανύει η Αγγελική Νικολούλη καθώς ένας άντρας απειλή την ζωή της από μια υπόθεση που ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Για τις απειλές που δέχθηκε ερευνώντας την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη.

Όπως τόνισε οι απειλές άρχισαν μετά την προβολή της εκπομπής όπου αποκαλύφθηκε με την συνδρομή του γενετιστή, Γιώργου Φιτσιάλου το αίμα του 26χρονου στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Αγγελική Νικολούλη: Καταρρακωμένη η παρουσιάστρια! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

«Μετά από την προβολή της εκπομπής, άρχισαν οι απειλές. Μετά από το πρώτο δικαστήριο και την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης έγιναν πιο έντονες. Υποβάλαμε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά βασικού κατηγορουμένου για απειλές σε βάρος μου. Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής» τόνισε η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε στο Δικαστήριο πως άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η οικογένεια του 26χρονου απευθύνθηκε στην εκπομπή της καθώς «επειδή γνώριζαν το παιδί τους, ήξεραν ότι δεν θα έστηνε ο Μάριος την απαγωγή του για να πάρει χρήματα», προσθέτοντας πως ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση «έλεγε στην οικογένεια ότι ο Μάριος έστησε την απαγωγή του για να πάρει τα χρήματα της μητέρας του».

Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρός ο....

Ο βυθός του λιμανιού Νικιάνα στη Λευκάδα, έκρυβε το τραγικό μυστικό της εξαφάνισης του συνταξιούχου αστυνομικού, με τον οποία ασχολήθηκε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της!

Το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου, ένας ψαράς περνώντας με το σκάφος του, παρατήρησε πως ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος ήταν βυθισμένο σε απόσταση είκοσι μέτρων από το μόλο.

Αγγελική Νικολούλη: Καταρρακωμένη η παρουσιάστρια! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

Με τη βοήθεια δύτη, εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός του Λάμπρου Νταλαπέρα, 63 χρόνων.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάσυρσης του Νισσάν Πριμέρα που οδηγούσε ο άτυχος συνταξιούχος.

Τα ίχνη του Λάμπρου Νταλαπέρα είχαν χαθεί στις 28 Ιανουαρίου όταν έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένεια του, στην περιοχή Καραβέλλα. Οι δικοί του αρχικά υπέθεσαν ότι θα πήγαινε στο Αγρίνιο για να επισκεφθεί τον ηλικιωμένο πατέρα του, κάτι που δεν συνέβη.

Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

Αγγελική Νικολούλη: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!

Η Αγγελική Νικολούλη χρόνια τώρα κρατάει τα ηνία του "Φως στο τούνελ" αλλά τα νέα που έφτασαν στο καμαρίνι στον ALPHA είναι πολύ άσχημα!

Η παρουσιάστρια έλαβε πρωί πρωί το ραβασάκι με τα νούμερα της AGB και... δεν χάρηκε καθόλου!

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής να σημείωσε 12,9% αλλά γενικά τα νούμερα της στο κανάλι παραμένουν σταθερά!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, υπάρχουν ψίθυροι τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για την εκπομπή της, αλλά οι ψίθυροι είναι καλοί!

Έχει καταφέρει να κρατηθεί με την εκπομπή αυτή τόσα χρόνια και για την ώρα που προβάλλεται τα ποσοστά της είναι αρκετά δυνατά! Βέβαια, στο τραπέζι έχει πέσει να μεταφερθεί η εκπομπή της λίγο πιο νωρίς κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την παρουσιάστρια και όπως αναφέρουν πληροφορίες μου η ίδια δεν είναι τόσο ευχαριστημένη με τα νούμερα της γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα!

Βέβαια, εννοείται πως η εκπομπή δεν θα κοπεί! Το αν θα υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές θα το δούμε στην πορεία!

Αγγελική Νικολούλη: Ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή!

Αποκαλύψεις φωτιά για το παρελθόν της Αγγελικής Νικολούλη! Ποιος είναι ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή;

Η παρουσιάστρια με την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκινεί και συγκλονίζει. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα αγαπημένων δικών της ανθρώπων που βίωσαν μια τραγική περίοδο με άσχημη κατάληξη.

Συγκλονίζει η Νικολούλη: το οικογενειακό δράμα, η εξομολόγηση

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Λαρισαίος γιατρός μαιευτήρας, Βασίλης Πασχούδης, έφυγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια, χτυπημένος από την ασθένεια που έπασχε και στις 11 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος του, Χρήστος Πασχούδης. Ο 31χρονος έπασχε από την ίδια ασθένεια.

Η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε όσα ένιωσε με τους ακολούθους της:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγγελική Νικολούλη: Καταρρακωμένη η παρουσιάστρια! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο...