Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το γάμο Τζώρτζογλου - Μαριόλα! «Με τρελαίνει η...»!

Τι συμβαίνει στην Κρήτη!

Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το γάμο Τζώρτζογλου - Μαριόλα! «Με τρελαίνει η...»!

Η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα κάνοντας μια αποκάλυψη.

Η ηθοποιός θα παντρέψει το ζευγάρι σε μια όμορφη τελετή στην Κρήτη.

«Ο Στράτος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές μαζί. Βλέπω ένα ζευγάρι που ούτε για μία στιγμή δεν τους έχει κυριεύσει το άγχος, δεν έχουν γκρινιάξει, τίποτα. Αυτό είναι το μαγικό μαζί τους», είπε η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε

«Εμένα με τρελαίνει αυτή η υπέρ - έκθεση που έχουν με τα social media. Δεν αντέχω. Όλη μέρα φωτογραφίες και video. Τους λέω «δεν θέλω, αφήστε με μακριά». Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχω social media. Δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα παιδιά, όμως, το κάνουν γιατί έχουν μία άλλη επαφή με τον κόσμο».

Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Μας δείχνουν για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες τους!

Αύριο (08/06/19) θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα, σε ένα εκκλησάκι, στα Χανιά της Κρήτης! Η καλλονή ξανθομαλλούσα Σοφία Μαριόλα μας δείχνει για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες τους και πιστέψτε μας είναι εντυπωσιακές!

Μια ημέρα έχει μείνει για να τελεστεί το μυστήριο...

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά της Κρήτης, έχοντας πλάι τους την οικογένειά, τους φίλους και τους στενούς τους συνεργάτες. Μάλιστα, το ζευγάρι θα έχει τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Πριν λίγη ώρα, η Σοφία Μαριόλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες του γάμου της, τις οποίες παρέλαβε σήμερα! Είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους παντρεύεται τον αγαπημένο της Στράτο Τζώρτζογλου και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους λεπτομέρειες από τις προετοιμασίες. Έτσι αποφάσισε να μα δείξει και τις ξεχωριστές μπομπονιέρες της, στις οποίες υπάρχει ένα χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, όπου αναγράφει πάνω «Στράτος και Σοφία» και την ημερομηνία του γάμου τους! Μαζί έχει και μια φωτογραφία του ζευγαριού με την φράση «Όλα είναι ένα…».

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές μπομπονιέρες:

μπομπονιέρα

μπομπονιέρα

μπομπονιέρα

Εμείς σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!