Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αδειάζει την Στεφανίδου! «Δεν θέλω ούτε να την βλέπω»! (Βίντεο)

Απίστευτα καρφιά για την συμπεριφορά της Τατιάνας!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αδειάζει την Στεφανίδου! «Δεν θέλω ούτε να την βλέπω»! (Βίντεο)

Την Τατιάνα Στεφανίδου άδειασε δημόσια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή του Alpha tv, Καλύτερα δεν γίνεται.

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της, όταν βρισκόταν στο πάνελ του Μίλα που παρουσίαζε η παρουσιάστρια.

«Δεν θέλω να το θυμάμαι. Όταν πηγαίνεις κάπου και σε λένε ότι θα κάνεις κάποια πράγματα και, τελικά, άλλα κάνεις… όχι! Ήταν άσχημη εμπειρία, όπως και ο τρόπος που φύγαμε από εκεί πέρα», είπε στην αρχή και συνέχισε.

«Δεν γίνεται να έχεις τέσσερις κυρίες, η καθεμία με τη δική της ιστορία, και ξαφνικά να παίρνεις τηλέφωνο και να λες ότι «σταματάμε, αλλά να βγούμε να φάμε». Δεν γίνονται έτσι αυτά».

Μάλιστα, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν ξαναβρεθήκαμε και ούτε θέλω! Να ‘ναι καλά αλλά δεν τη θέλω!».

Έπος από την Τατιάνα Στεφανίδου! Χόρεψε το «Mama» on air!

Ένα έπος είδαμε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού η παρουσιάστρια χόρεψε το «Mama» on air!

Ξεκίνησε την εκπομπή της με την επιτυχία του καλοκαιριού "Mama" σχολιάζοντας έτσι με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την παραίτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου! Το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον διορισμό της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου δεν έχει μείνει από κανέναν ασχολίαστο!

Η αγαπημένη Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στην έναρξη της εκπομπής της! Ούτε και οι ίδιοι οι συνεργάτες της δεν το πίστευαν ότι έκανε κάτι τέτοιο!

Πραγματικά το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της που ράπαρε μαζί με τους καλεσμένους της που τους παρότρυνε να τραγουδήσουν μαζί της, εκφράζοντας τα παράπονα τους!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο της μυστικό! Ποια η κατάστασή της;

Ποια η κατάσταση της Τατιάνας Στεφανίδου; Αποκαλύφθηκε το μυστικό της και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Στο Vanda's blog, σήμερα θα σας μεταφέρω πιπεράτες λεπτομέρειες για την... δεύτερη στέγη της παρουσιάστριας, τον ΣΚΑΙ!

Τι συνέβη στο κανάλι; Ή μάλλον τι θα συμβεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Αρχικά να τονίσω πως ότι σας αποκαλύψω η Τατιάνα το γνωρίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν! Γι αυτό είναι κι ένα μεγάλο της μυστικό...

Έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως θέλουν να... μετακινήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου στην ζώνη 15:00 - 17:00 και στην θέση που βρίσκεται τώρα να βάλουν κάποια άλλη εκπομπή που μάλλον θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει ήδη αρκετές συζητήσεις με τον σταθμό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο της μυστικό! Ποια η κατάστασή της;

Ωστόσο, ποια είναι η κατάσταση της παρουσιάστριας και πως έχει πάρει αυτές τις αλλαγές που τις πρότειναν;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες από άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στο εργασιακό περιβάλλον την Τατιάνας σας μεταφέρω στο Vanda's blog πως η παρουσιάστρια θέλει να μεταφερθεί στη ζώνη 15:00-17:00!

Τόσα χρόνια άλλωστε ήταν μια ζώνη που "υπηρετούσε" πιστά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα! Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα βρίσκονται στον αέρα ακόμα!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη φυσικά, όπως πάντα, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!