Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Είχα 5 χρόνια τα πόδια μου σε...»!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Είχα 5 χρόνια τα πόδια μου σε...»!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Όπως, εξομολογήθηκε είχε 5 χρόνια τα πόδια της σε γύψο.

Όταν γεννήθηκε είχε ένα πρόβλημα και το το αντιλήφθηκαν όταν άρχισε να περπατάει.

Η Σοφία Βόσσου εξήγησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τι πρόβλημα ήταν ακριβώς και αποκάλυψε πως για να γίνει καλά έπρεπε να μείνουν τα πόδια της πέντε χρόνια στον γύψο.

«Είχα ένα θέμα με τα ποδαράκια μου. Οι γιατροί τότε δεν εξέταζαν τα παιδιά και το ανακάλυψαν όταν άρχισα να περπατάω. Έμεινα πέντε χρόνια στον γύψο και κόλλησαν. Δεν μπουσούλησα. Δεν έτρεξα. Όταν πήγα στο σχολείο περπατούσα, έτρεχα. Αλλά είχα μπούλινγκ γιατί ήμουν χοντρό παιδί».

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Έφτασα στον θάνατο! Έσπασα το....»

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και δεν το κρύβει! «Έφτασα στον θάνατο! Έσπασα το....» αποκαλύπτει στην Espresso!

«Πέρασα ακόμα μία δοκιμασία, έναν νέο γολγοθά. Έχω όμως τον Θεό δίπλα μου. Θα τα καταφέρω», λέει με τρεμάμενη φωνή η παλιά δόξα του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Αλεξοπούλου, στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Έχασε την κόρη της πριν από τρεισήμισι δεκαετίες και στη συνέχεια έγινε μοναχή με το όνομα Θεονύμφη. Η Μαίρη Αλεξοπούλου εξομολογείται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα δύο τελευταία χρόνια.

«Είχα σπάσει το ένα ισχίο πριν από δύο χρόνια και τώρα έσπασα και το άλλο. Είναι για μένα ακόμα μια δοκιμασία. Υπάρχει και ο διάβολος που χτυπάει αλύπητα, όταν κάνεις κάτι καλό για τον Θεό, έτσι γίνεται. Εγώ δοξάζω καθημερινά τον Θεό που είμαι ζωντανή και προσεύχομαι για Εκείνον.

Έχω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Το μόνο κακό είναι ότι ζω πάρα πολλά χρόνια εντελώς μόνη μου εδώ στο μοναστήρι, μέσα στην ερημιά και αυτό είναι δύσκολο. Και κλέφτες έχουν μπει και μεγάλες δυσκολίες έχω περάσει, όμως προσεύχομαι και παίρνω δύναμη. Γιατί πλέον τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα και πρέπει να προσέχω τα πάντα.

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Είμαι πλέον 78 ετών, αλλά δεν με νοιάζει για μένα και όσα περνάω, με νοιάζει για την κόρη μου. Πέρασαν 35 χρόνια από την ημέρα της Αναλήψεως που την πήρε ο Κύριος κοντά Του και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές για μένα.

Δεν φοβάμαι τον θάνατο, όμως για εμένα όλο αυτό που βίωσα με το σπάσιμο των ισχίων μου ήταν μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια. Γιατί ζω στην ερημιά. Το κακό είναι ότι την μέρα που έπεσα είχα κλειδώσει από μέσα και δεν μπορούσαν να ανοίξουν οι άνθρωποι για να με πάνε στο νοσοκομείο. Μόνο ο Θεός ξέρει τι βίωσα εκείνη την ημέρα. Μου έδωσε όμως δύναμη και πήρα το τηλέφωνο από το τραπεζάκι και ειδοποίησα για να με πάνε στο νοσοκομείο».