Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Όταν αποφασίσω να πεθάνω,την επόμενη ημέρα θα...»!

Συγκλονίζουν τα λόγια του για το θάνατο του!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Όταν αποφασίσω να πεθάνω,την επόμενη ημέρα θα...»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων εξομολογείται ότι «Όταν αποφασίσω να πεθάνω, την επόμενη μέρα θα...»

Η ζωή μας είναι ένα σόου...

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος μετράει 60 χρόνια παρουσίας στον χώρο του θεάτρου. Το φετινό καλοκαίρι θα παίζει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», στο Θέατρο Άλσος.

Κωνσταντίνου

Τον ερχόμενο Οκτώβρη θα πρωταγωνιστήσετε στην «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» σε διασκευή – σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο Θέατρο Βέμπο.
Δεν θα πρωταγωνιστήσω αλλά θα παίξω, μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τη Λένα Παπαληγούρα, ένα λαμπρό κορίτσι με σπουδαίο ταλέντο, και με τον Πέτρο Ζούλια, ο οποίος είναι ένας γλυκύτατος, ωραιότατος, ταλαντούχος σκηνοθέτης.

Γιατί θεωρείτε το «πρωταγωνιστείτε» μεγάλη κουβέντα;
Στην ζωή μου υπήρξα πολλές φορές πρωταγωνιστής. Κάποια χρόνια, όμως, «υπηρέτησα» κάποιο ρόλο που μπορεί να ήταν δεύτερος ή τρίτος, χωρίς σπουδαία πράγματα, αλλά ο κόσμος έφευγε και έλεγε «σε είδαμε κι αυτό που έκανες ήταν καλό». Έχει σημασία να φεύγει ο κόσμος και να έχει το όνομά σου ή την ανάμνησή σου από το θέατρο. Τώρα πια, δεν έχω να αποδείξω τίποτα ή αν είμαι καλός ηθοποιός

Τι σημαίνει θέατρο για εσάς;
Ζωή! Πολλές φορές μου λένε: «καλά, είσαι σε μια ηλικία. Δεν θα τα παρατήσεις;» και η απάντηση που δίνω είναι «όταν αποφασίσω να πεθάνω, την προηγούμενη μέρα θα σταματήσω από το θέατρο». Είναι η ζωή μου όλη!

Αν η ζωή σας ήταν ένα θεατρικό έργο, τι τίτλο θα βάζατε;
Αυτόν που έβαλα και στο βιβλίο που έχω γράψει: «Showtime». Η ζωή μας είναι ένα σόου. Βγαίνουμε, κάνουμε την παράσταση, πετυχαίνουμε ή δεν πετυχαίνουμε, και φεύγουμε.

Γιώργος Κωνσταντίνου: "Με διώξανε σαν ατάλαντο..." - Η εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού...

Στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου και αποκάλυψε ποιος τον παρότρυνε να γίνει ηθοποιός αλλά και πως τον είχαν διώξει από το Εθνικό Θέατρο γιατί τον θεώρησαν... ατάλαντο!

"Πέρασα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, αλλά κατάφερα να μην υποβαθμίσω τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να είχα γίνει κακοποιός. Γινόταν χαμός. Ότι φανταστείς! Κλοπές, ληστείες…

Οι φίλοι μου έβγαιναν τα βράδια να πάνε να βουτήξουν πράγματα από περίπτερα, εγώ έλεγα καληνύχτα και πήγαινα σπίτι. Τυχαία μου είπε η μάνα μου κάποια στιγμή “θες να γίνεις ηθοποιός;”.

Πήγα να μπω στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και με διώξανε σαν ατάλαντο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου!