Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz λίγο πριν το γάμο; Τα σύννεφα στη σχέση τους!

Ακυρώνεται το γάμος;

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz λίγο πριν το γάμο; Τα σύννεφα στη σχέση τους!

Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν το ζευγάρι να ρίχνει τίτλους τέλους λίγο πριν το γάμο τους και να έχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, αν και τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου τους, η μεταξύ τους σχέση διέρχεται μια μεγάλη κρίση.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση μέχρι να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν. Η βασική αιτία σύγκρουσης ανάμεσά τους είναι η επιθυμία της Μικαέλας Φωτιάδη μα εστιάσει στην καριέρα της και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο για να δουν πώς θα κυλήσουν τα πράγματα μεταξύ τους», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Επανασύνδεση βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Τι και αν πήγε με άλλη, γύρισε κοντά του!

Μια επανασύνδεση βόμβα έχουμε στη showbiz, για γνωστό ζευγάρι. Τι και αν εκείνος πήγε με άλλη, εκείνη γύρισε κοντά του χωρίς δισταγμό.

Το ζευγάρι, το οποίο ήταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα το 2015, αλλά το 2016 χώρισε, με τον τραγουδιστή το 2017 να κάνει μια νέα σχέση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από το 2018 το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ο φακός τους τσάκωσε για δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο στο Μαλιμπού.

Ο λόγος για τον Weekend και την Bella Hadid που έδωσαν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

undefined

undefined

Καυτά φιλιά για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz σε παραλία της Μυκόνου!

Σε παραλία της Μυκόνου απόλαυσε το μπάνιο του αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και δεν σταμάτησαν τα καυτά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ζευγάρι ζει έναν όμορφο έρωτα, επιλέγοντας να κάνει διακοπές στο νησί των ανέμων.

Μετά τους εγχώριους σταρ της «στρογγυλής θεάς» στο νησί των Ανέμων κατέφθασε και ένας γόης των γηπέδων με την καλλονή σύντροφό του.

Ο 26χρονος γκολκίπερ Loris Karius που θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα ως μοντέλο αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, επισκέφθηκε την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του, Sophia Tomalla.

undefined

undefined

undefined

undefined