Δύσκολες ώρες για ηθοποιό από το Γυναίκα χωρίς όνομα! Την κακοποίησε ο σύντροφός της!

Οι πρώτες δηλώσεις!

Δύσκολες ώρες για ηθοποιό από το Γυναίκα χωρίς όνομα! Την κακοποίησε ο σύντροφός της!

Πολύ δύσκολες ώρες για ηθοποιό από το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1, αφού την κακοποίησε ο σύντροφός της! Μάλιστα η ίδια, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις....

Η κούκλα ηθοποιός, μιλάει στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, για την περίοδο που έπαθε υπερκόπωση, για την απιστία και για την κακοποίηση που είχε υποστεί από σύντροφό της. Διαβάστε και τις εξελίξεις της σειράς!

Εχεις περάσει από τη διαδικασία των ακροάσεων;

Αν εξαιρέσεις δύο ακροάσεις που έκανα για δύο μιούζικαλ που θα ανέβαιναν στο θέατρο, δεν ήθελα να πηγαίνω σε οντισιόν. Τα τρία χρόνια που σπούδαζα στο Εθνικό ήμουν 14 ώρες στη σχολή και στη συνέχεια πήγαινα στο μπαρ όπου εργαζόμουν με αποτέλεσμα να κοιμάμαι τέσσερις ώρες τη μέρα. Πιέστηκα τόσο πολύ που ειδικά από τα μέσα του τρίτου χρόνου αναγκάστηκα να σταματήσω τη δουλειά, γιατί είχα φτάσει στα όρια της εξάντλησης. Είχα ημικρανίες, ανέβαζα πυρετό, πάθαινα κρίσεις πανικού και κατέληξα στο νοσοκομείο από υπερκόπωση. Είχα αποφασίσει, λοιπόν, για έναν χρόνο πολύ συνειδητά να μην πηγαίνω σε καμία οντισιόν για να ηρεμήσω και να μπορέσω να βρω τον εαυτό μου. Κι επειδή και οικονομικά δυσκολευόμουν αρκετά, είχα μεγάλο δίλημμα όταν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη δουλειά στη Μύκονο και μια δουλειά στην τηλεόραση, που τα τελευταία χρόνια, απ’ ό,τι άκουγα, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω της κρίσης. Δεν σου κρύβω ότι τους πρώτους τρεις μήνες των γυρισμάτων εγώ δούλευα παράλληλα και αλλού.

Είσαι από τους ηθοποιούς που δυσκολεύονταν να πληρώσουν το ενοίκιο και τους λογαριασμούς;

Σίγουρα πέρασα από αυτή τη φάση, γιατί η απόφασή μου να παρατήσω το ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα μου στα 24 μου για να γίνω ηθοποιός συνέπεσε με την περίοδο της κρίσης κι έτσι και εκείνος δεν θα μπορούσε να με υποστηρίξει όσο θα επιθυμούσε. Αλλά κι εγώ συνειδητά ήθελα να το προσπαθήσω μόνη μου, χωρίς να έχω την ασφάλεια ότι έχω κάποιον πίσω μου. Το ενοίκιο ήταν το λιγότερο που μπορεί να με δυσκόλεψε, γιατί είχα την εξαιρετική τύχη να έχω έναν καταπληκτικό σπιτονοικοκύρη που δεν με πίεσε ποτέ! Του χρωστάω ευγνωμοσύνη, γιατί αν δεν είχα τη δική του στήριξη μπορεί να μην είχα τελειώσει καν τη σχολή.

Θα δεχόσουν να κάνεις μια γυμνή σκηνή αν σου το ζητούσε ο σκηνοθέτης;

Αν εξυπηρετούσε τις ανάγκες του ρόλου, αν, για παράδειγμα, υπήρχε μια σκηνή βιασμού σε μια ταινία, τότε δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό. Το να βγάλουμε τα ρούχα μας για να κάνουμε μια ερωτική σκηνή σε ένα σίριαλ έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα επειδή αυτή την εβδομάδα έπεσαν δεν το θεωρώ σοβαρό λόγο. Κατά τη γνώμη μου, γυμνό σε καθημερινές σειρές δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή σου αυτή την περίοδο που να τον αγαπάς και να τον νοιάζεσαι;

Οχι, δεν υπάρχει. Εχω ξεπεράσει τη φάση «θέλω να έχω μια σχέση και θέλω να γίνει τώρα». Εχω μείνει πολλά χρόνια μόνη μου και συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να έχω κάποιον δίπλα μου μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω σχέση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνεις μόνη;

Εχω υπάρξει τεσσεράμισι χρόνια μόνη μου. Αν δεν είμαι απόλυτα ερωτευμένη, αν δεν βλέπω, δηλαδή, τον άλλο και λιώνω, δεν μπορώ να είμαι μαζί του.

Εχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;

Και έχω απατήσει κι έχω απατηθεί. Αυτό είναι ανθρώπινο.

Το είπες;

Κάποιες φορές το είπα και κάποιες όχι. Αντίστοιχα και εμένα όταν με απάτησε ο σύντροφός μου, μου το είπε.

Εχεις μιλήσει δημοσίως για την κακοποίηση που δέχτηκες στα 17 σου χρόνια από σύντροφό σου. Επηρέασε το περιστατικό αυτό τις μετέπειτα σχέσεις σου;

Ο λόγος που μίλησα για την κακοποίηση που δέχτηκα από σύντροφό μου ήταν για να επηρεάσω κάποιες γυναίκες που το ζουν και δεν τολμούν να μιλήσουν. Είναι κάτι που δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα και απλώς πρέπει να βρεις τη δύναμη να υψώσεις το ανάστημά σου και να φύγεις από αυτό τον άνθρωπο και από αυτή την σχέση. Εγώ όταν βρήκα τη δύναμη να φύγω άφησα οριστικά πίσω μου όλη αυτή την ιστορία, λέει η Ντόρα Μακρυγιάννη!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ρεπορτάζ φωτιά! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Ρεπορτάζ φωτιά σήμερα για την Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να παντρευτούν και η Κάτια έχει μια αδικαιολόγητη ανησυχία. Η πιο ωραία στιγμή του ζευγαριού καταστρέφεται όταν η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη.

Ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας πλησιάζει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Μαρίνα ασχολείται με τις προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της η Μελίτη θα είναι το παρανυφάκι της. Ωστόσο η Κάτια έχει κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει στον Φώτη, αλλά εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στην κόρη τους ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτήν τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω. Λες να κινδυνεύει; Πρέπει να την προστατεύσεις. Να είσαι κοντά της». Εκείνος την καθησυχάζει με τη σειρά του και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το ένστικτο της μάνας δεν τη γελάει.

Η Λίλιαν το σκάει με τη Μελίτη

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι η Μελίτη θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα και εκείνη θα την απορρίψει.

Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη με το νυφικό της και ο Μιχάλης από την πλευρά του έχει μεγάλη χαρά, αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη, που θα γίνει το παρανυφάκι της, για να πάνε μαζί στον γάμο. Ομως το κορίτσι δεν εμφανίζεται και αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Της τηλεφωνεί επανειλημμένα, αλλά δεν τη βρίσκει. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.

Η Κάτια μαθαίνει τα νέα. Τώρα καταλαβαίνει το άσχημο προαίσθημα που είχε. Τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη Λίλιαν. Για μια ακόμη φορά δεν βοήθησε το παιδί της. «Εγώ φταίω. Επρεπε να το καταλάβω», κατηγορεί τον εαυτό της.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται και μάλιστα... επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σχέση του, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να δεθεί ακόμη περισσότερο. Ο έρωτάς του είναι αληθινός και πλησιάζει η στιγμή που Μιχάλης και Μαρίνα θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε βάσει σχεδίου... τουλάχιστον από την πλευρά της Μαρίνας. Τότε εκείνη, παίρνοντας τη θέση της Νάντιας, του συστήθηκε ως δικηγόρος, σε ένα τροχαίο μεταξύ τους που η ίδια προκάλεσε. Ηταν το όχημά της για να προσεγγίσει την οικογένεια Μακρή. Ο Μιχάλης την ερωτεύτηκε πρώτος. Εκείνη ήταν προσηλωμένη στον στόχο της. Ηθελε διακαώς να εκδικηθεί την Κάτια. Ομως, γνωρίζοντάς τον καλύτερα, είδε τα αγνά του αισθήματα, την καλή του καρδιά και στοιχεία του χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς. Ανταποκρίθηκε στον έρωτά του με όλο της το είναι. Διαβάστε και την εξέλιξη....

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έμαθε την αλήθεια για εκείνη, αλλά, καθώς είναι καθαρός άνθρωπος, θέλησε να τη βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δίστασε, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, μέχρι και να την παντρευτεί. Αυτός ο γάμος έγινε επίσης βάσει σχεδίου μόνο, παρόλο που κατά βάθος τον ήθελαν και οι δύο. Ομως τα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν στις ζωές τους και ο τρόπος με τον οποίο η Μαρίνα έψαχνε στη συνέχεια να βρει την κόρη της, απομακρύνοντας τους πάντες και τα πάντα από γύρω της, αποξένωσαν το ζευγάρι, που χώρισε. Οχι όμως για πολύ. Ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, ακόμη και σαν φίλος. Ούτε όταν μπήκε στη ζωή του η Αννα, η νέα του σύντροφος, δεν έβγαλε από τη σκέψη του τη Μαρίνα. Και οι δυο τους παράφορα ερωτευμένοι δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον.

AdTech Ad

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη έχει αντιρρήσεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μαρίνας, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιχάλης ένιωσε ότι τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Καθώς η κόρη της Μαρίνας, η Μελίτη, είχε βρεθεί, θεώρησε ότι πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στη ζωή τους και ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Το μόνο που προβληματίζει τώρα και τους δύο είναι η άρνηση της Μελίτης να αποδεχτεί τον Μιχάλη στη ζωή της μητέρας της. Βλέπει τη σχέση τους ανταγωνιστικά. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι μαζί με τον πατέρα της, τον Κωστή. Μαρίνα και Μιχάλης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να της αλλάξουν γνώμη και σε αυτό θα συμβάλει και το περιβάλλον του ζευγαριού. Και μπορεί το κορίτσι τώρα να έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα καταλάβει ότι ο Μιχάλης αγαπάει πραγματικά τη Μαρίνα.

Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον άντρα με τον οποίο είναι παράφορα ερωτευμένη, έχοντας στο πλευρό της, να τη συνοδεύει ως παρανυφάκι, τη μονάκριβή της κόρη. Για εκείνη είναι μια στιγμή ανεκτίμητη, που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Αλήθεια, έχετε δει το αντίο του Θανάση Πατριαρχέα για το τέλος της σειράς;

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη