Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πόσα λεφτά παίρνει; Η αποκάλυψη για τον Αlpha tv!

Η ξεκάθαρη σπόντα για τον μισθό της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πόσα λεφτά παίρνει; Η αποκάλυψη για τον Αlpha tv!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day» προέβη σε αποκάλυψη βόμβα για τον Alpha tv, αλλά και για το πόσα λεφτά παίρνει!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε η Άβα Γαλανοπούλου!

Τις προάλλες η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου αποκάλυψε την αμοιβή που έπαιρνε από την τηλεοπτική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στις «χρυσές» πληρωμές του παρελθόντος.

«Αυτά τα χρήματα δεν ξαναδίνονται, έχεις ξανακούσει να παίρνει οχτώ και δέκα χιλιάρικα ηθοποιός; Εγώ αν σου πω τι μισθό έπαιρνα για να είμαι σε ένα πάνελ στο Alter είναι σχεδόν τα λεφτά που παίρνω εδώ για να είμαι παρουσιάστρια…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ώρες αγωνίας για το ατύχημα! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της εκπομπής της «Happy Day» στον AlphaTV έζησε ώρες αγωνίας με το ατύχημα στα γυρίσματα!

Δεν το ήξερε κανείς!

Συγκεκριμένα η συνεργάτιδα της Σταματίνας, Έλενα Κώνστα, έσπασε το πόδι της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της τοποθετηθεί γύψος!

Η δημοσιογράφος λειτούργησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ωστόσο είδαμε την περιπέτειά της με τις αναρτήσεις της στο instagram!

αντίο ζωή instragram

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη βόμβα! Γιατί δεν πήγε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη βόμβα στην σημερινή εκπομπή της στον Alpha,«Happy Day». Είπε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η Μαριέτα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας βάφτιζαν τον γιο τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Μύκονο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ήταν καλεσμένη δεν παρευρέθηκε και τον λόγο τον αποκάλυψε on air στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα πάει για ένα γάμο το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, παντρεύτηκε ένας ξάδερφός μου. Δεν πήγα στα βαφτίσια, με κάλεσε η Μαριέττα αλλά ο ξάδερφος μου, με είχε καλέσει ένα χρόνο πριν και δεν μπορούσα να λείπω… είναι και κοντινός μου ξάδερφος»