Γάμος βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην showbiz. Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός;

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 έκαναν τον πολιτικό τους γάμος, ενώ ο θρησκευτικός θα γίνει στις...

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Justin Bieber και την αγαπημένη του Hailey Baldwin!

Από τότε που παντρεύτηκαν πολιτικά κοντινά άτομα του ζευγαριού ανέφεραν τις πιθανές ημερομηνίες που σκεφτόντουσαν οι δυο celebrities, όμως αυτές κάθε φορά άλλαζαν.

Από τα γενέθλια του Justin (1 Μαρτίου), πήγαμε στα γενέθλια της Hailey (22 Νοεμβρίου) και κάθε φορά κάτι γινόταν και μετέθετε την ημερομηνία.

Μετά από τέσσερις φορές αλλαγών, έχουμε την πέμπτη ημερομηνία και ελπίζουμε να είναι και η τελική!

Πληροφορίες του Us Weekly φέρνουν νέες πληροφορίες σχετικά με τον πολυαναμενόμενο γάμο του ζευγαριού και θέλουν την 5η ημερομηνία να είναι κι η τυχερή και να μην έρθει κι άλλη αλλαγή.

Η πηγή είπε στο Μέσο: «Έχουν μιλήσει σχετικά με την πιθανότητα να κάνουν τον γάμο τους (τον θρησκευτικό) κοντά στην επέτειο του ενός χρόνου από τον γάμο τους (του πολιτικού) μέσα στον Σεπτέμβρη»

Μέχρι, λοιπόν, να βγουν νεότερα κι ελπίζοντας ότι δε θα έχουμε κι άλλη αναβολή, ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη.

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Είναι επίσημο! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσαν όλα μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες οργιάζουν...

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του Bradley Cooper και της Irina Shayk και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έντονη χημεία, που είχε με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga. Ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή των Oscars όλοι σχολίαζαν πως έλξη ανάμεσα τους είναι προφανής.

Η αλήθεια είναι όμως πως σύμφωνα με τις πηγές ο χωρισμός του φανταχτερού ζευγαριού δεν έχει να κάνει με την τραγουδίστρια. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τώρα προσπαθούν να βρουν τον ηπιότερο τρόπο για να έχουν την κοινή επιμέλεια της 2χρονης κόρης τους Lea De Seine.