Θυμάστε την Άννα και την Μαρία από την σειρά «Το νησί»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Μεγάλη αλλαγή!

Θυμάστε την Άννα και την Μαρία από την σειρά «Το νησί»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τις μικρές αδερφές Άννα και Μαρία από την πετυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Δε θα τις αναγνωρίζαμε...

Έχουν περάσει εννιά χρόνια από το τέλος της σειράς «Το Νησί» και οι μικρές πρωταγωνίστριες «Άννα και Μαρία» μεγάλωσαν και όπως θα δείτε και εσείς είναι δύο κούκλες!

Η Ιφιγένεια Τζόλα και η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησαν για το τι κάνουν σήμερα! Η Ιφιγένεια Τζόλα σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες ενώ έδωσε εξετάσεις και πέρασε και σε δραματική σχολή.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου από την άλλη έκανε κάποιες δουλειές στην Τουρκία και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Η Ιφιγένεια είπε ότι λόγω της καθημερινότητας και των προγραμμάτων χάθηκε με την Αναστασία. Ποτέ δεν είχαν ανταγωνισμό μεταξύ τους αλλά λόγω της καθημερινότητάς τους χάθηκαν!

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο πώς είναι σήμερα οι Ιφιγένεια Τζολά και Αναστασία Τσιλιμπίου:

Θυμάστε την Μόνικα από το GNTM; Δείτε πως είναι σήμερα και πόσο έχει αλλάξει!

Εσείς θυμάστε την Μόνικα; την παίκτρια του GNTM που είχε κάνει χαμό στο παιχνίδι λόγω των χαρακτηριστικών της; Έχει αλλάξει πολύ και είναι κούκλα.

Το μοντέλο είχε περάσει στην τελική τετράδα, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να βγει νικήτρια.

Μπορεί οι κριτές να της είχαν πει πως τα χαρακτηριστικά της θα της δημιουργήσουν πρόβλημα στην καριέρα της, αλλά μόνο το αντίθετο συνέβη.

Η ίδια δηλώνει personal trainer, ενώ ποτέ δεν άφηνε το χώρο του μόντελινγκ. Είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της με του followers της.

Μόνικα

GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!

Η Σιντορέλα Τόλη είχε νικήσει στο GNTM πριν από 8 χρόνια! Αλλά τι κάνει σήμερα και κυρίως πώς είναι;

Την θυμάστε;

Πέρασαν 8 χρόνια από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και η νικήτρια Σιντορέλα Τόλη συνεχίζει την πορεία της στο χώρο του modeling.

Η Σιντορέλα κατάφερε να ξεχωρίσει από τις συμπαίκτριες της και να κερδίσει την πρώτη θέση, μολονότι τότε ήταν σε ηλικία 17 ετών. Μπορεί εκείνη την χρονιά να έμεινε από απουσίες, όμως την επόμενη τελείωσε κανονικά το σχολείο και ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό το μόντελινγκ.

Η καστανή καλλονή κατάφερε να κάνει καριέρα στο Πεκίνο, όπου έμεινε για αρκετά χρόνια, και να συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, όπως η Gucci. Η ίδια μπορεί να μην επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της σε καθημερινή βάση, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως ανά διαστήματα ενημερώνει τους followers της για τα «καμώματά» της.

Τόλη