Δύσκολες ώρες για τη Μαντόνα: «Με βίασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος!»

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τη Μαντόνα: «Με βίασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος!»

Η πασίγνωστη ποπ σταρ Μαντόνα περνάει δύσκολες ώρες, αφού όπως λέει την βίασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος!

Τι έχει συμβεί και δημιουργήθηκε όλο αυτό;

Η Μαντόνα δέχτηκε σκληρή κριτική για την εμφάνιση της στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2019. Συγκεκριμένα μία ομογενής δημοσιογράφος στην New Yowrk Times έγραψε ένα κείμενο που δεν άρεσε καθόλου στην Μαντόνα. Η Βασίλισσα της ποπ απάντησε:

«Το να πω απλά ότι απογοητεύτηκα με το άρθρο θα ήταν λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, να δυσφημεί και να υποβαθμίζει κάτι που γνωρίζει ότι είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες. Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, ώρες και μήνες μαζί μου.

Προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολλοί δεν θα μπορέσουν ποτέ να δουν, αλλά επέλεξε να σταθεί στα ασήμαντα ζητήματα και την επιφάνεια, όπως από πού προέρχεται ένα έπιπλό μου ή το ύφασμα στις κουρτίνες μου ή στα ατέλειωτα σχόλια που έχουν να κάνουν με την ηλικία μου, πράγματα τα οποία δεν θα είχε αναφέρει αν ήμουν άντρας».

Eurovision 2019: Τραγωδία η εμφάνιση της Μαντόνα! Τα φάλτσα στην σκηνή που μας "κούφαναν" (Βίντεο)

Τραγωδία η εμφάνιση της Μαντόνα στον τελικό της Eurovision 2019! Τα φάλτσα στη σκηνή που μας "κούφαναν"!

Η Μαντόνα ήταν το ισχυρό «χαρτί» της φετινής Eurovision. Μόνο που η «βασίλισσα» της ποπ, μπορεί να έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά δεν ήταν ακριβώς εκείνη που περίμεναν οι φαν της.

Θέλετε το κάλυμμα στο ένα μάτι που την έκανε να μοιάζει με πειρατή; Είχε λόγο που το φόρεσε βέβαια. Είχε πάνω του το γράμμα X από το άλμπουμ της που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου με τον τίτλο Madame Χ. Η ουσία είναι ότι η Μαντόνα έκανε αίσθηση στη Eurovision. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Με την εμφάνισή της να σχολιάζεται καυστικά στο twitter, η Μαντόνα εμφανίστηκε πρώτα μπροστά από την… Τάμτα και το τραπέζι της Κύπρου, μίλησε για το πόσο χαρούμενη είναι που βρέθηκε στο Ισραήλ και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Πολλοί θα ήθελαν, σε εκείνο το σημείο, να είναι στη θέση της Τάμτα που είχε μπροστά της τη Μαντόνα και θα μπορούσε να την… ακουμπήσει.

Με τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδες, η «βασίλισσα» της ποπ τραγούδησε πρώτα το θρυλικό Like A Prayer, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια και έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Μόνο που ακόμα και σε αυτό, τίποτα δεν θύμιζε τη Madonna που όλοι ξέρουν. Μέχρι και φάλτσα έκανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο…

Ανεβασμένη στην κορυφή μιας σκάλας και με το μπαλέτο της δεξιά και αριστερά, σε κόκκινο φόντο, η Μαντόνα τραγούδησε ένα από τα τραγούδια που την έκαναν αυτό που είναι και στη συνέχεια, αφού της έβγαλαν τον μανδύα, έμεινε να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πειρατή και… την Άρια Σταρκ από το Game Of Thrones.

Και αφού τραγούδησε σε παγκόσμια πρώτη το τραγούδι Future, που θα βρίσκεται στο άλμπουμ Madame X, η Μαντόνα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη Eurovision… Μια εμφάνιση που μάλλον όσοι τη λάτρεψαν, θέλουν να ξεχάσουν. Για πολλούς και διάφορους λόγους.