Τζένη Μπαλατσινού: Το δώρο που δέχτηκε λίγο πριν το γάμο της!

Το γαμήλιο δώρο και η φωτογραφία!

Τζένη Μπαλατσινού: Το δώρο που δέχτηκε λίγο πριν το γάμο της!

Ένα εντυπωσιακό δώρο λίγο πριν το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια δέχτηκε η Τζένη Μπαλατσινού και θέλησε να το μοιραστεί.

Η παρουσιάστρια η οποία κάνει τις φτιάχνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το μυστήριο και την δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για το γάμο της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δώρο που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, μας έδειξε τα ειδικά διαμορφωμένα αθλητικά παπούτσια που της έφτιαξαν με τα αρχικά JB.

Μάλιστα, στην Ελλάδα για το γάμο έρχεται και η κόρη της, Αμαλία, που δεν θα γινόταν να λείπει.

Τζένη Μπαλατσινού γάμος

Τζένη Μπαλατσινού: Για φαγητό με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Τα ξέρει αυτά ο Κικίλιας;

Η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται να κάθεται για φαγητό και να συνομιλεί με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό. Το ερώτημα είναι ένα...Τα ξέρει αυτά ο Βασίλης Κικίλιας; Κι αν ναι τι έχει να πει;

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η παρουσιάστρια...

Νέο επεισόδιο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» με νέους καλεσμένους και την Τζένη Μπαλατσινού σε νέες περιπέτειες το Σάββατο 8 Iουνίου στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

Στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η Τζένη Μπαλατσινού συναντά τους δύο φίλους Περικλή Ιακωβάκη, σπουδαίο αθλητή του Στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια και Βασίλη Ανδρικόπουλο, επιχειρηματία, και συνομιλούν για τον αθλητισμό και πώς μπορεί να συνδεθεί με την επιχειρηματικότητα.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μιλήσει στην Τζένη για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» την οποία και σκηνοθετεί αλλά και για τα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής». Επιπλέον, η Τζένη θα μας δείξει εύκολα και γρήγορα μυστικά ομορφιάς ενώ θα μας μιλήσει και για τις νέες τάσεις της μόδας. Τέλος, θα συνομιλήσει και με τον πλαστικό χειρουργό, Ζήση Μπουκουβάλα, για την μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00!

Τζένη Μπαλατσινού: Ο λόγος που μπήκε νοσοκομείο! Οι πόνοι που την "τσάκισαν" και η διάγνωση!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον πραγματικό λόγο που η Τζένη Μπαλατσινού μπήκε νοσοκομείο και την διάγνωση για τους πόνους που την "τσάκισαν" λίγες ημέρες πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια!

Μόλις πριν από λίγες ώρες, μέσα από το Vanda's blog, σας αποκάλυψα πως πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε μπει από την πίσω πόρτα στο μαιευτήριο Ιασώ!Σήμερα, θα σας μεταφέρω τον λόγο... Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Τζένη επισκέφθηκε την κλινική για να προβεί σε κάποιες γυναικολογικές εξετάσεις!

Κάποιοι πόνοι τις τελευταίες ημέρες χαμηλά στην κοιλιά την ανησύχησαν και έχοντας στο πλευρό της τον μέλλοντα σύζυγό της, Βασίλη, επισκέφθηκαν την κλινική για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη και το ζευγάρι βρίσκεται εν αναμονή! Αν και με μια πρώτη εκτίμηση των γιατρών δεν είναι τίποτα σημαντικό και ανησυχητικό!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Κοιμόντουσαν μαζί στο σπίτι του Λιάγκα! Αποκλειστικό...

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κοιμόντουσαν κρυφά από όλους, μαζί, στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα!

Πιπεράτες πληροφορίες έφτασαν στο κρεβάτι μου γι' αυτή τη σχέση που κρατήθηκε κρυφή τόσο καιρό τώρα και θα σας τις αποκαλύψω όλες μέσα από το Vanda's blog!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό με επίσημη αναγγελία σε εφημερίδα πως ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ανταλλάξουν πολύ σύντομα όρκους αγάπης!

Εγώ σοκαρίστηκα, δε σας το κρύβω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου το ζευγάρι είχε τσακωθεί και είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό! Αλλά, κοίτα να δεις που οι δυο τους τελικά κατάφεραν να "πουλήσουν" στα social τον χωρισμό τους για να ζήσουν κρυφά τον έρωτά τους!

Αλλά... τώρα που έγινε γνωστό πως είναι μαζί, δεν υπήρχε πιθανότητα να μην μάθω το παρασκήνιο της σχέσης τους και... το έμαθα και θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Πως κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους;

Σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μου, το ζευγάρι είχε συνεννοηθεί με τον καλό φίλο του πολιτικού, Γιώργο Λιάγκα, να βρίσκεται στο σπίτι του στην Βούλα για να περνά εκεί λίγο χρόνο μαζί! Για την ακρίβεια όπως μου ανέφερε ένας πολύ κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού "Ο Λιάγκας κανόνιζε να λείπει από το σπίτι και πήγαιναν εκεί τα δυο τους! Κανόνιζαν και βρισκόντουσαν νωρίς το απόγευμα που είχαν την δυνατότητα να βγουν από το σπίτι τους χωρίς να κινήσουν υποψίες γιατί φαντάσου να πετύχαινε κανείς είτε την Τζένη είτε τον Κικίλια να βγαίνει από το σπίτι αργά το βράδυ! Μια δυο φορές να την είχε στημένη κάποιες έξω από το σπίτι τους θα τους τσάκωνε! Ενώ το να βγαίνουν για βόλτα μέρα και να μη γυρίζουν ποτέ μέχρι το επόμενο πρωί δεν το έπαιρνε κανείς χαμπάρι.."

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog...

Να σας θυμίσω πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλός φίλος με τον Βασίλη Κικίλια και η σχέση αυτή ήταν η αιτία που τα "έσπασε" με τον Πέτρο Κωστόπουλου...

Αποκάλυψη: Η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος; Οι ψίθυροι και το παρασκήνιο του γάμου με τον Κικίλια

Είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού; Αποκλειστικό ρεπορτάζ για όλο το παρασκήνιο του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και αποκαλύψεις για τους ψίθυρους που ακούγονται στην showbiz...

Σα βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τετάρτης η είδηση πως ο Βασίλης Κικίλιας και η παρουσιάστρια ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Όταν, δε, διάβασα και την αναγγελία του γάμου πήγα να γκρεμοτσακιστώ από την καρέκλα μου!

Όταν συνήλθα, όμως, επιστράτευσα όλες μου τις πηγές για να μάθω τα πάντα για το ζευγάρι αυτό και το κατάφερα και σας έχω αποκλειστικάρα στο Vanda's.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως εμένα οι πληροφορίες μου έλεγαν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει για αρκετό καιρό λόγω του ότι ο κύκλος και το περιβάλλον του πολιτικού δεν ήθελαν την Τζένη δίπλα του γιατί πίστευαν ότι θα του έκανε κακό στην πολιτική του καριέρα, καθώς το όνομά του ακουγόταν συνέχεια λόγω της δημοσιότητας που είχε το πρόσωπο της Τζένης...

Από την άλλη, οι ίδιες πάλι πηγές μου μου αποκάλυψαν στο Vanda's blog, πως τα "θέλω" τους στην σχέση αυτή ήταν διαφορετικά. Η Τζένη και ο Βασίλης ήθελαν κάτι διαφορετικό για την πορεία της σχέσης τους και η φάση της ζωής τους ήταν διαφορετική. Αυτό, σιγά σιγά έφερνε καθημερινές εντάσεις και απόσταση στο ζευγάρι! Κάτι που οδήγησε σε χωριστούς δρόμους! Αλλά μετά από καιρό ο Βασίλης επέστρεψε με το... μονόπετρο και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί! Και κάπως έτσι τώρα φτάσαμε στον γάμο...

Σήκωσα, λοιπόν, το τηλέφωνό μου και κάλεσα έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Τζένης... που έχει ζήσει, μάλιστα, πολλά σκηνικά με το ζευγάρι! Του έκανα διάφορες ερωτήσεις για το πως είναι η παρουσιάστρια τώρα που δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και με άφησε κάγκελο όταν μου είπε μια συγκεκριμένη ατάκα!

Για την ακρίβεια ο άνθρωπος αυτός μου αποκάλυψε:

Είναι πολύ ευτυχισμένη αλλά και ο Κικίλιας είναι! Δεν τους νοιάζει που έγινε γνωστό, δεν θα κάτσουν να αναλωθούν σε τίποτα από όσα λέγονται και στα σχόλια που μπορεί να γίνονται! Ξέρουμε πως ο κόσμος όταν θέλει μπορεί να γίνει πολύ κακός! Αλλά κρυβόντουσαν τόσο καιρό, το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό για να το ζήσουν λίγο μόνοι τους!! Είναι μαζί και είναι πολύ καλά! Και δεν είναι έγκυος! Γιατί το διάβασε κι αυτό κάπου και με πήρε τηλέφωνο και γέλαγε! Ήμαρτον..."

Αυτά μου αποκάλυψε η πηγή μου και σας μεταφέρω κι εγώ!

Η Τζένη δεν είναι έγκυος κι αποφάσισε, όπως μου μετέφερε ο ίδιος ο άνθρωπος, να κάνει αυτό το βήμα τώρα που έχει αποκαταστήσει και την επαγγελματική της καριέρας μιας και σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1...

Είπε να βάλει τα πράγματα της ζωής της σε μια τάξη κι όπως φαίνεται το κατάφερε!

Άντε βρε, εγώ θα ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον...