Σίσσυ Χρηστίδου: Η απίστευτη αντίδραση στην φωτογραφία της παρουσιάστριας με το γιο της!

Τι τους έγραψε;

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απίστευτη αντίδραση στην φωτογραφία της παρουσιάστριας με το γιο της!

Μια απίστευτη αντίδραση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην φωτογραφία της παρουσιάστριας, Δούκισσας Νομικού με το γιο της, Σάββα.

Η τρυφερή μανούλα, δεν σταματά τις αναρτήσεις με τον μοναχογιό της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Δούκισσα Νομικού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με το γιο της, από την παραλία που βρέθηκαν για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Ανάμεσα σε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία της έγραψε πολλές καρδούλες.

Έξαλλη on air η Σίσσυ Χρηστίδου! Η ατάκα συνεργάτη της που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη on air ύστερα από μια ατάκα που «πέταξε» συνεργάτης της και την έβγαλε από τα ρούχα της.

Στην σημερινή της εκπομπή στο Open Tv, το «Έλα, Χαμογέλα» σχολίασαν κάποιες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου και η συνέχεια ήταν αυτή...

«Εγώ θεωρώ ότι το μαλλί της έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ! Για αυτό είναι και έτσι φριζαρισμένο γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα να γίνεσαι από ξανθιά μελαχρινή. Εμείς για αυτό την αγαπάμε γιατί είναι πολύ αυθεντική….», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλονα κάνει καυστικά σχόλια για την εμφάνιση της ηθοποιού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αστειευόμενη, είπε… «Γλυκούλη… που να μην την ξέραμε τι θα έλεγες. Εμένα αγάπη μου γλυκιά αυτό μου κάνει αυτοπεποίθηση. Τα μαλλιά της δεν είναι ξεμαλλιασμένα τα έχει πιάσει σαν μπανάνα με το κλάμερ. Εγώ την Μαρία εκτός δουλειάς δεν την έχω δει ποτέ βαμμένη, το θεωρεί περιττό και καλά κάνει, είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε σε αυτή την χώρα. Ναι βάρεσε το χέρι μου στο τραπέζι, με έχεις εκνευρίσει πάρα πολύ σήμερα…».

Σίσσυ

Σίσσυ

Τροχαίο σοκ για την Σίσσυ Χρηστίδου! Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας!

Η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ενεπλάκη σε τροχαίο σοκ! Σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το περιστατικό στο Open Tv!

Έντρομη η παρουσιάστρια...

Σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σχολίασαν ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μετά το τέλος του video η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της ιστορία, στην οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ο σωτήρας της! «Ήμουν στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εγώ δεν πολύ κυκλοφορώ, και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπου εγώ δεν ξέρω ότι πάνε μόνο λεωφορεία. Πάω άνετη, στέκομαι στο φανάρι, δεν έχω καμία αίσθηση και όσο περιμένω να γίνει πράσινο το φανάρι βλέπω το Instagram. Όπως είμαι με το κινητό, ξαφνικά, κάποιος με τραβάει στην αγκαλιά του. Μου έχει σώσει τη ζωή γιατί το λεωφορείο πέρασε κανονικά ξυστά δίπλα μου».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη ρώτησε τη Σίσσυ τι της είπε, και η τελευταία απάντησε: «Μου είπε: “Καταλαβαίνεις ότι πήγες να σκοτωθείς;”.

Χρηστίδου