Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η "μυστική" παραλία της παρουσιάστριας!

Δείτε την να ποζάρει στην αμμουδιά όλο νάζι!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, πριν τελειώσει η εκπομπή της, αλλά και τις διακοπές της, τις κάνει στην όμορφη Άνδρο όπου απολαμβάνει τις βουτιές της στην "μυστική" της παραλία.

Και λέμε μυστική, αφού ποτέ η παρουσιάστρια δεν αποκαλύπτει δημόσια σε ποιο σημείο του νησιού βρίσκεται.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει το καλοκαίρι, αφού έχει όλο τον ελεύθερο για την οικογένεια της! Το σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει καθημερινή χρήστης του Instagram και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε μια από αυτές οι φωτογραφίες της από την παραμυθένια παραλία της.

Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα του Άγγελου που της έκοψε τα πόδια! «Είσαι μια....»

Ένα τηλεφώνημα δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος της έκοψε τα πόδια με τα λόγια του! «Είσαι μια...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως ήδη σας έχω γράψει, ο ίδιος έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο και δεν την ακολουθεί ούτε στα Άχλα, όπου περνάει τα Σαββτοκύριακά της με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη έχει στεναχωρεθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη, αλλά παράλληλα νιώθει ότι ο γιος της έχει μεγαλώσει αρκετά πια και πρέπει να πάρει τον δρόμο του! Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου χτες της έκοψε τα πόδια! Μόλις είδε το νούμερό του στο κινητό της, η Ελενη Μενεγάκη τρελάθηκε κανονικά, αφού νόμιζε πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό στο μονάκριβο γιο της!

Φυσικά, δεν επρόκειτο για τίποτα σημαντικό, αφού ο Άγγελος απλά ήθελε να πειράξει την μαμά του για μια φωτογραφία που ανέβασε χτες στα social media! «Είσαι μια κούκλα μαμά» της είπε και η παρουσιάστρια έλιωσε!

Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα του Άγγελου που της έκοψε τα πόδια! «Είσαι μια....»

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη

Άτομο που είναι επίσης στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου είπε στο Vanda's blog του Youweekly.gr:

«Η Ελένη είναι μια πολύ στοργική μητέρα και πάντα κάνει εντύπωση σε όλους πώς μεταλλάσσεται! Είναι απλή, προσιτή, μαγειρεύει, κάνει πλάκα με όλους..... Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας τα Σαββατοκύριακα αλλά και όταν κλείνουν οι κάμερες! Μιλάει με όλους ανεξαιρέτως και φροντίζει η ίδια τα παιδιά της»!

Έτσι είναι άλλωστε.... σαν την Ελληνίδα μάνα, δεν έχει!

Ελένη Μενεγάκη: "Χτυπήθηκε" από έρωτα ο γιος της! Δείτε την κοπέλα του για πρώτη φορά!

"Χτυπήθηκε" από έρωτα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και μόνο στο Youweekly.gr θα δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κοπέλα του!

Πώς πάει από γούστο ο Άγγελος Λάτσιος; Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για την ζωή του γιου της πιο πολυσυζητημένης Ελληνίδας!

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA, η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και ιδιαίτερα στον γιο της που είναι ένας!

Μπορεί ο ίδιος να απέχει όσο τα καταφέρνει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αρκετές φορές έχει απασχολήσει με την ζωή του, τις εξόδους του κλπ...

Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου στα χέρια μου έπεσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο στη ζωή του καθώς ένα μελαχρινό και πανέμορφο κορίτσι του έχει κλέψει την καρδιά!

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε μαζί της αρχικά στην παραλία του Αστέρα και ύστερα σε γνωστό μαγαζί της Πεντέλης!

Φωτογραφίες - απόδειξη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσα να παραθέσω φωτογραφίες με το πρόσωπό της αλλά μπορώ να σας πω, σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και την είδε, πως έχει συγκλονιστικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φυσική ομορφιά και υπέροχα μάτια! Οι δυο τους δεν ήταν πολύ θερμοί προφανώς γιατί δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου άλλο, διότι ήδη τα τραβούσαν από την στιγμή που μιλάμε για τον γιος της Ελένης Μενεγάκη που όλοι ξέρουμε!

Ήταν χαμογελαστοί, έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και πέρασαν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί!

Ο Άγγελος Λάτσιος, ήταν πολύ ευγενικός! Ένας μικρός κύριος και φυσικά δεν την άφησε να πληρώσει αφού όταν ήρθε ο λογαριασμός έβγαλε το πορτοφόλι του και τα κανόνισε όλα...

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και τα... ακριβά του γούστα! Πώς είναι άραγε η ζωή του; Τα χιλιάρικα που δίνει σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες του και όλα τα ευτράπελα θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda's blog!

Γενικά, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων παιδί, που δεν επιδιώκει καθόλου την δημοσιότητα, αντιθέτως την αποφεύγει και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές αποφεύγει να ακολουθεί την μητέρα του σε διάφορες εξορμήσεις της.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όπως σας είχα γράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr εκείνος και η παρουσιάστρια του ALPHA είχαν έναν καυγά σε μαγαζί στο οποίο και είχαν πάει για ψώνια επειδή ο μικρός αντιλήφθηκε την ύπαρξη των δημοσιογράφων και σηκώθηκε και έφυγε:

Αλλά για να μην φεύγω από το θέμα μου, ήθελα να τονίσω με όλα τα παραπάνω πως είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί και σε καμία των περιπτώσεων δεν προσπαθεί να προκαλέσει!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν διασκεδάζει με την ψυχή του όταν βγαίνει με τους φίλους του και στο Youweekly.gr ήρθαν πληροφορίες - αποκλειστικές - για ένα έξαλλο βράδυ που είχε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες νύχτες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με μεγάλη παρέα και τα "έσπασε" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μέσα από το μαγαζί, από άνθρωπο που βρέθηκε κοντά στην συγκεκριμένη παρέα, μου μεταφέρθηκε πως τόσο ο Άγγελος όσο και τα άτομα από τα οποία συνοδευόταν άνοιξαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ τα οποία δεν κόστιζαν και λίγο! Με λίγα και απλά λογάκια, φεύγοντας άφησαν όλοι χιλιάρικα στο τραπέζι...

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο! Κάποια θαυμάστρια τον αναγνώρισε και έτρεξε κοντά του ζητώντας του να βγάλουν σέλφι! Εκείνος με ήρεμο τρόπο της εξήγησε πως δεν θα ήθελε και την έκανε πέρα από το τραπέζι...

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!

Μετά από έναν λαμπερό γάμο, τρία παιδιά και ένα θορυβώδες διαζύγιο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πλέον καταφέρει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να βρουν τις ισορροπίες.

Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 9 χρόνια από την ανακοίνωση του πολύκροτου χωρισμού τους και από τότε οι ζωές τους έχουν αλλάξει εντελώς! Ένας γάμος, έχει τελειώσει οριστικά, ενώ νέα κεφάλαια ζωής άνοιγαν και για τους δυο...

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια είναι η τεράστια αδυναμία που τρέφουν στα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Λίγο πριν κλείσουν 9 χρόνια "χωριστά", ο μεγαλύτερος τους γιος, ο 16χρονος, πλέον, Άγγελος αποφάσισε να μείνει μαζί με τον πατέρα του και φυσικά σας έχουμε όλα τα νεότερα...

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Μάλιστα, πληροφορίες τον ήθελαν, να περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πολλές φορές δεν ακολουθούσε καν την υπόλοιπη οικογένεια στις εξορμήσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

«Ο Άγγελος έχει μετακομίσει πλέον στο σπίτι του πατέρα του στην Εκάλη. Τον λατρεύει και τον έχει πρότυπο! Μαζί περνάνε υπέροχα, πάνε βόλτες σαν φίλοι!», αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

«Προτίμησε να πάει να μείνει μαζί του και η Ελένη το αποδέχτηκε, δύσκολα βέβαια, είναι απώλεια για εκείνη και μάλιστα μεγάλη, αλλά ξέρει πως σε αυτή την ηλικία ένα αγόρι έχει περισσότερη ανάγκη από το πατρικό πρότυπο. Η Ελένη όμως είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον Άγγελο, αφού είναι ο πρωτότοκος και μοναχογιός της», συμπλήρωσε η πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Μάλιστα εμείς παλαιότερα, σας είχαμε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις σχέσεις Μάκη - Άγγελου Λάτσιου γράφοντας: «Τις περισσότερες φορές αρνείται να ακολουθήσει τη μητέρα του στις εξορμήσεις της είτε στην Άνδρο είτε σε κάποιον μακρινό προορισμό –με ελάχιστες εξαιρέσεις– και μοιράζεται πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους έχουν γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι.»

Μαχαιριά στην καρδιά για τη Μενεγάκη! Η προδοσία από τον γιο της και η παρέμβαση του Γιάννη Λάτσιου!

Eιδησάρα σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Η Ελένη Μενεγάκη περνάει πολύ δύσκολα, αφού μπορεί στην εκπομπή της να έχει ανακάμψει αισθητά, αλλά στα προσωπικά της ζορίζεται!

Ο λόγος; Ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος άφησε τη βίλα στα Μελίσσια και μένει πλέον με τον πατέρα του, στο δικό του σπίτι!

Ο 16χρονος Άγγελος ανέφερε στη μητέρα του ότι ήθελε μια αλλαγή, αλλά η αλήθεια κρύβεται αλλού και στο Vanda's έχουμε όλο το παρασκήνιο! Ο Άγγελος δεν μπορεί να συνηθίσει ότι οι γονείς του είναι χωριστά! Ναι μεν έχει πολύ καλές σχέσεις με το Μάκη Παντζόπουλο, αλλά ως γνωστόν σαν τους γονείς μας κανένας!

Έτσι λοιπόν ο Άγγελος εδώ και λίγες μέρες μένει στην Εκάλη. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο για την μετακόμιση έπαιξε ένα τηλεφώνημα που ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος έκανε στην Ελένη. Με συνοπτικές και συναινετικές διαδικασίες, ο Άγγελος έφυγε από τα Μελίσσια και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Εκάλης! Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς είναι το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου σας έχω και φωτογραφία! Ιδού:

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!