O ξάδερφος του Ρέγες έζησε από το τραγικό τροχαίο και ανατριχιάζει: «Το αυτοκίνητο πέταξε»!

Oι περιγραφές σοκάρουν!

O ξάδερφος του Ρέγες έζησε από το τραγικό τροχαίο και ανατριχιάζει: «Το αυτοκίνητο πέταξε»!

Ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα, ανατριχιάζει με την περιγραφή όλων όσων έζησε μέσα από το αυτοκίνητο!

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στις αρχές την τρελού πορεία της Mercedes Brabus των 520 ίππων που στοίχισε την ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και τον ξάδερφο του Τζόναθαν!

Ο μοναδικός επιζήσας από το τροχαίο ατύχημα, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν: «Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε», ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έκανε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο του Ρέγες έτρεχε δεδομένα με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, αφού διέσχισε τρελή πορεία 90 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, ενώ διέλυσε και ένα τσιμεντένιο φράχτη πάχους 55 εκατοστών.

Το μοιραίο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της τελευταίας του διαδρομής πιάστηκε από δύο ραντάρ στον δρόμο που κινούνταν να κινείται με ταχύτητες πάνω των 220 χιλιομέτρων την ώρα, με την υπερβολική ταχύτητα να θεωρείται και η κύρια αιτία του μοιραίου δυστυχήματος.

Νέο θανατηφόρο τροχαίο μετά του Πάνου Ζάρλα! Σκοτώθηκε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα σε σπουδαίες ομάδες, σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγες ώρες μετά από το δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα!

Έφυγε σε ηλικία 35 ετών!

Ο λόγος για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό!

Ο 35χρονος άσος, με σπουδαία θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ήταν ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Σεβίλης σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ η μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ το 2003, απέφερε στον ισπανικό σύλλογο πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Το 2006 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ συνέχισε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπενφίκα, επιστρέφοντας στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε το 2012 για πέντε σεζόν.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Εξτρεμαδούρα!