«Δεν γνώριζα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν στο Power of Love, μου την έφερε ο θείος της!»

Ποιος το είπε;

«Δεν γνώριζα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν στο Power of Love, μου την έφερε ο θείος της!»

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η νικήτρια του περσινού Power of Love, ωστόσο αυτό δεν το γνώριζε ο άνθρωπος που θα συνεργαστεί μαζί της!

Θυμίζουμε πως η Στέλλα Μιζεράκη θα συμμετάσχει στην ταινία Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα!

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, ο οποιος δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν πως δεν γνώριζε ότι η Στέλλα Μιζεράκη είχε συμμετοχή στο Power of Love!

Οι άνθρωποι που βοηθήσατε από τον καλλιτεχνικό χώρο σας είπαν "ευχαριστώ", έδειξαν την εκτίμηση τους;

Δεν ήθελα κάτι τέτοιο εγώ, δεν είχα τέτοια απαίτηση. Πήρα αυτό που ήθελα από αυτούς, άλλοι "έγιναν", άλλοι όχι, ήταν μια συνεργασία. Έκανα πολλές ταινίες με τον Κώστα Βουτσά, πάνω από 50, ο οποίος είναι μια χαρά, θέλει να πεθάνει στη σκηνή και καλά κάνει. Εκεί μεγάλωσε, είναι από πιτσιρικάς στο σανίδι κι εκεί θέλει να "φύγει". Δεν έχω παράπονο γιατί είμαι ακόμα στο χώρο, ενώ πολλοί συνάδελφοι δεν άντεξαν κι έχουν φύγει. Αυτή η δουλειά δεν είναι ένα επάγγελμα που θα σου προσφέρει σωστή επιβίωση και πολλά λεφτά, είναι τζόγος, δεν ξέρεις αν θα πετύχει αυτό που θα κάνεις.

Παρότι δεν βλέπετε τηλεόραση πήρατε στην ταινία σας την παίκτρια που νίκησε στο "Power Of Love".

Δεν το ήξερα ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από το "Power Of Love", την έφερε σε μένα ο θείος της, ο Γιάννης Τσαγκαράκης που είναι ηθοποιός. Δεν το έβλεπα, δεν μου άρεσε αυτή η εκπομπή και δε μου άρεσε τίποτα από αυτά που έχει κάνει ο Τούρκος, ο Ατζούν, λόγω του ότι δεν είναι Έλληνας παραγωγός.

Συνήθως ακούμε για σκηνοθέτες που "την πέφτουν" σε ηθοποιούς και τους παρενοχλούν σεξουαλικά. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει το αντίθετο και κάποιοι να θέλουν πιο "στενή" σχέση με το σκηνοθέτη τους, προκειμένου να ευνοηθούν από εκείνον;

Δεν είμαι πεινασμένος ερωτικά, αλλά δεν είχα τέτοιες εμπειρίες, αν ήθελα κάτι το είχα. Έχω αρχή να μην μπερδεύω το επάγγελμα με τα προσωπικά. Δεν υπήρξα ποτέ επιρρεπής στις πρωταγωνίστριες και σε εκείνες που συνεργαζόμουν και δεν ήθελα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστώσω αν έδειξαν κάποιες ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν δώσεις δικαιώματα θα υποστείς και τις συνέπειες. Όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να δουλέψουν μαζί μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με το Γιώργο Κωνσταντίνου, αλλά δεν έτυχε, όπως συνέβη και με το Βασίλη Τσιβιλίκα. Μια φορά είχαμε συναντηθεί με το Νίκο Ρίζο στο θέατρο και μου είχε πει: "Γιατί δε με φωνάζεις σε ταινίες σου:". Εκείνη την ώρα μου ήρθε και του είπα: "Δε σε φωνάζω; Γιατί είμαι εδώ; Αύριο έχεις γύρισμα, θα κάνεις το γυμναστή Ντερέκη", στην ταινία "Ρόδα , τσάντα και κοπάνα". Τα παιδιά μου βλέπουν τις ταινίες μου. Από εδώ και πέρα θέλω μόνο υγεία. Έχω εγγονό 32 χρονών κι έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες... όλα αυτά είναι η ικανοποίηση της ζωής.

Στέλλα Μιζεράκη: Η σπαρακτική δημόσια έκκληση μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Η Στέλλα Μιζεράκη πριν από λίγα λεπτά έκανε μια σπαρακτική δημόσια έκκληση μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Πάνου Ζάρλα!

Η πρώην αγαπημένη του αδικοχαμένου νικητή Power of Love 1, Πάνου Ζάρλα, έκανε δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους για να μείνει ζωντανή η μνήμη του πρώην συντρόφου της.

Δείτε εδώ την έκκληση!

Μιζεράκη

Έκανε αναπαραγωγή την έκκληση που δημοσίευσε η μητέρα του άτυχου 28χρονου Πάνου. Στόχος των δυο γυναικών που είναι από τις πιο τραγικές φιγούρες μετά τον θάνατό του, είναι να μείνει ζωντανός στη μνήμη τους!

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη από το πάρτι πριν το τροχαίο!

Ανατριχιαστικό! Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πάρτι του Πάνου Ζάρλα πριν από τον μοιραίο τροχαίο! Οι φωτογραφίες τον απεικονίζουν χαμογελαστό και αγκαλιασμένο με την πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη!

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες...

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του αδικοχαμένου νικητή του Power of Love1, Πάνου Ζάρλα, είχε μαθευτεί ότι πριν από το τραγικό δυστύχημα του ήταν στο πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οικογένεια και φίλοι για τα γενέθλιά του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και της αγαπημένης του, Στέλλας Μιζεράκη η οποία ήταν η τελευταία σύντροφος της ζωής του.

Οι δυο τους, αν και είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν, είχαν διατηρήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις και μάλιστα το βράδυ του πάρτι των γενεθλίων του εκείνη ήταν στο πλευρό του για να γιορτάσει μαζί του. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό που έδειχνε ο Πάνος στη Στέλλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Το ίδιο και εκείνος.

Λίγο αργότερα, εμφάνισαν μία τούρτα με την ευχή για χρόνια πολλά. Η ειρωνία στην υπόθεση είναι οτι η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία του Πάνου πάνω στην μηχανή του! Μόλις τρεις ώρες αργότερα, ο Πάνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του.

Ζάρλας Μιζεράκη

Ζάρλας Μιζεράκη

Ζάρλας Μιζεράκη