Πάνος Ζάρλας: Είχε ακόμη συναισθήματα γαι την Στέλλα Μιζεράκη! Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου! (Βίντεο)

Του είχε εξομολογηθεί πράγματα!

Πάνος Ζάρλας: Είχε ακόμη συναισθήματα γαι την Στέλλα Μιζεράκη! Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου! (Βίντεο)

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OpenTV για τον Πάνο Ζάρλα και τα συναισθήματα που έτρεφε ο φίλος του για την Στέλλα Μιζεράκη.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love ήταν ξεκάθαρος.

«Η Στέλλα και ο Πάνος είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Ο Πάνος μου έχει εξομολογηθεί κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να τα πούμε τώρα. Εγώ ξέρω τη μία πλευρά. Υπήρχαν συναισθήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει συναισθήματα και η Στέλλα, να έχουν χωρίσει και να βρίσκεται στο πάρτι. Με τον Πάνο που έχουμε μιλήσει αρκετά, ξέρω πράγματα που δεν χρειάζεται και δεν έχει σημασία να τα πούμε τώρα πια. Είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί έναν χρόνο περίπου. Είχαμε πολλά όνειρα. Ο τελευταίος καφές που πήγαμε ήταν για να μιλήσουμε για κάτι επαγγελματικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Πάνος Ζάρλας: Αποκάλυψη βόμβα από τον Παναγιώτη Θεόφιλο για τον θάνατό του! «Όταν πήρε την μηχανή...»

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μίλησε στις κάμερες της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου,«Ευτυχείτε», στο Open Tv και προέβη σε μια αποκάλυψη βόμβα για τον μοιραίο θάνατο του φίλου του, Πάνου Ζάρλα. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πήρε την μηχανή...»

Με δάκρυα στα μάτια ψάχνει τη δύναμη να μιλήσει για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα.

Την περασμένη Τρίτη γνωστοί, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον νικητή του power of Love 1.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν συμπαίκτης του άτυχου Πάνου και στην συνέχεια έγιναν πραγματικοί φίλοι, αφού διατηρούσαν επαφές και μετά το παιχνίδι, όπως και με τα περισσότερα από τα άλλα παιδιά που ήταν στο σπίτι της αγάπης.

Ο Θεόφιλος σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν και είπε συγκεκριμένα:

«Μιλάγαμε το απόγευμα που έγινε, είχαμε κανονίσει να πάω και εγώ στο πάρτυ που έγινε και έτυχε για κάποιους λόγους να μην βρίσκομαι εγώ εκεί. Κανονίσαμε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι να πάμε για καφέ. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Πάνος έφυγε. Δεν πιστεύω κάτι και τον παίρνω τηλέφωνο. Με τον που το ν παίρνω και δεν το σηκώνει σκέφτομαι ότι μπορεί ακόμα να κοιμάται γιατί ξενύχτησε το βράδυ. Ακόμα δεν το πίστεψα. Μετά από ένα δίωρο συνειδητοποίησα ότι είχε φύγει. Με τον Πάνο όταν πήρε την μηχανή πριν κανένα δίμηνο είχαμε πάει την πρώτη μας βόλτα. Μαζί μου δεν συνήθιζε να τρέχει και δεν έτρεχε και μου το έλεγε ότι όταν έχει δεύτερο άτομο δεν έτρεχε ποτέ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν φόραγε κράνος, ήταν η άτυχη στιγμή; Δεν ξέρεις. Και εγώ άκουσα ότι και να φόραγε θα ήταν το ίδιο πράγμα ακριβώς.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: