Μικαέλα Φωτιάδη: Οργισμένη απάντηση για τον «χωρισμό» της!

Ξέσπασε!

Μικαέλα Φωτιάδη: Οργισμένη απάντηση για τον «χωρισμό» της!

Η Μικαέλα Φωτιάδη με ένα οργισμένο μήνυμα στο instagram πήρε θέση για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπορμπόκη και τις φήμες του χωρισμού!

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε πως η σχέση της Μικαέλας Φωτιάδη και του Γιάννη Μπορμπόκη περνάει κρίση και συγκεκρίμενα πως βρίσκεται σε διάσταση.

Αυτό έφερε την έκρηξη της Μικαέλας, η οποία με μήνυμά της στο instagram ξεκαθάρισε πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει!

«Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογένειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης βάφτισαν το αγοράκι τους και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ!

Το μυστήριο έγινε στη Ρόδο!

Ο μικρός Χρήστος-Μιχαήλ μπήκε στην κολυμπήθρα και πήρε το όνομά του με νονό τον Στιβ Μιλάτο!

Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο αγαπημένος της έλαμπαν μαζί με τον μικρούλη!

Δείτε τις φωτογραφίες!

 Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου τους!

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης θα βαφτίσουν τον γιο τους και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στον ALPHA TV είδαμε το προσκλητήριο!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα βαφτίσει στις 19 Μαΐου στη Ρόδο τον γιο της, ενώ νονός θα είναι το μοντέλο Στβ Η όμορφη Μικαέλα και ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης αποφάσισαν να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους στο νησί των ιπποτών με νονό το γνωστό μοντέλο Στηβ Μιλάτος!

«"Κυριακάτικη εφημερίδα. Ανακοινώθηκε και επισήμως η πολυαναμενόμενη βάπτιση του Μπορμπόκη junior που είχε απσχολήσει τα Μ.Μ.Ε στο παρελθόν"! Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν στις 19 Μαΐου ο μικρός θα… βουτήξει στην κολυμπήθρα!», αναφέρει το προσκλητήριο! Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου τους! Πού θα γίνει το μυστήριο;