Πάνος Ιωαννίδης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του!

Τι λέτε, μοιάζουν;

Πάνος Ιωαννίδης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του!

Την αδερφή του μας σύστησε ο Πάνος Ιωαννίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, τι και αν τα ξέρουμε σχεδόν όλα για τον σεφ, εμείς την αδερφή του την βλέπουμε για πρώτη φορά.

Η Ελιάνα Ιωαννίδη, ζει στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου κατάγεται και σχεδιάζει και εμπορεύεται κοσμήματα. Μάλιστα, έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Μάλιστα, μιλώντας για τον ανιψιό του, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε πει: «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση. Στην τηλεόραση με αναγνωρίζει και μάλιστα όταν με βλέπει πηγαίνει και μου δίνει τοστ να φάω μέσα από την οθόνη.»

Πάνος Ιωαννίδης: Η απάντηση κόλαφος στον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τα σχόλια του προς το Master Chef (Βίντεο)

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον Alpha tv έδωσε μια απάντηση κόλαφο για τα κατά καιρούς αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τον διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef!

Δείτε όλα όσα είπε!

Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef μίλησε για όλους και για όλα, ενώ απάντησε και στα σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά:

«Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του. Και έχει αποδείξει πως είναι πολύ κάλος σε αυτό που κάνει. Από εκεί και πέρα σίγουρα όλοι έχουν μια άποψη και μια γνώμη και είναι σεβαστή. Αυτό! Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να γίνομαι γρανάζι ενός ριάλιτι. Και να ήθελα να το κάνω θα έβγαινε τόσο ψεύτικο που θα φαινόταν»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Βόμβα! Αποχωρεί αγαπημένος κριτής; Η αποκάλυψη on air!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του φετινού κύκλου δεν θα συνεχίσει...

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων, διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως αν αποφασίσει κάποιος να αποχωρήσει θα το κάνουν και οι τρεις, καθώς είναι φίλοι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Το είδα γραμμένο κάπου και τηλεφώνησα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους ρώτησαν αν είπε κάποιος κάτι. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Όχι, δεν θα φύγει κανείς και αν είναι να φύγει κάποιος θα φύγουμε όλοι μαζί. Μόνο ένας δεν φεύγει»!

Νίκος Μουτσινάς: Το «κρέμασμα» του Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef!

Κάγκελο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το «κρέμασμα»του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef; Όλη η αλήθεια στο Vanda's blog!

Έγκυρη πηγή ανέφερε στο Youweekly.gr, ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, επρόκειτο να εμφανιστεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Οpen tv, Για την παρέα!

Ωστόσο, αν και όλοι περίμεναν στο κανάλι να σκάσει μύτη ο κριτής του Master Chef, και μάλιστα είχαν στήσει ειδική κουζίνα στο πλατό τελικά ο Ιωαννίδης.... δεν πήγε ποτέ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο και την αλήθεια για την μεγάλη παρεξήγηση που συνέβη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το όλο γεγονός προέκυψε από μια κακή συνεννόηση που είχε συνεργάτιδα του Πάνου Ιωαννίδη με το Open tv.

Η ίδια, έκλεισε την εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει το star. Από την πλευρά του, το κανάλι, είχε κλείσει ο κριτής, να εμφανιστεί σε μεγάλη εκπομπή του Alpha tv, στο άμεσο μέλλον, με αποτέλεσμα να θέλει, το ίδιο το κανάλι, να διατηρήσει σειρά προτεραιότητας, καθώς και άλλα κανάλια ζητούν τον γοητευτικό σεφ.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να κρεμάσει τον Alpha, ο οποίος πρώτος είχε κάνει νύξη στο κανάλι. Επομένως, η μόνη λύση ήταν να ακυρωθεί η εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη στο Open tv, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού σύντομα θα τον δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη, μέσα από το κανάλι της Κάντζας!

Ωστόσο το star, από την πλευρά του, φαίνεται να λυπάται πολύ για αυτή την παρεξήγηση, και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή, ώστε όλα κανάλια να φιλοξενήσουν τους κριτές του πιο επιτυχημένου προγράμματος της σεζόν, του Master Chef που σάρωσε σε τηλεθέαση μέχρι και το τελευταίο λεπτό!