Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές! «Θα σου κόψω τα πόδια αν...»!

Η εξομολόγηση για την δύσκολη στιγμή που έζησε!

Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές! «Θα σου κόψω τα πόδια αν...»!

Σοκάρει με την εξομολόγηση της η Άννα Φόνσου. Όπως αποκάλυψε δέχτηκε απειλές, πως θα της κόψουν τα πόδια.

Τι συνέβη όμως;

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε το πρωί της Κυριακής, η ηθοποιός όπου κατήγγειλε έναν άγνωστο άνδρα από το κοντινό πρόσωπο του Γιώργου Μαρίνου, που την απείλησε.

 Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές

Πριν από περίπου έναν χρόνο και για δύο μήνες είχε φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαρίνο στο «Σπίτι του Ηθοποιού» καθώς τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο ένας άνδρας τον πήρε από εκεί και την απείλησε πως θα της έκοβε τα πόδια εάν συνέχιζε να ασχολείται μαζί του.

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: “Μην ξανά ασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια.” Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά. Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη. Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω. Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο», αποκάλυψε.

Άννα Φόνσου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τις δηλώσεις του αδερφού του Στάθη Ψάλτη! (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη και συγκλόνισε με την σπαρακτική έκκληση του για βοήθεια!

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, έμεινε στο δρόμο καθώς πριν λίγο διάστημα του έκαναν έξωση από το σπίτι που έμενε!

Ο ίδιος τόνισε πως έχει βρει στέγη προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο αλλά κινδυνεύει να φύγει και από εκεί και να μείνει στο δρόμο!

Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Ρώτα, στην εκπομπή, μίλησε η Άννα Φόνσου και ξέσπασε.

Εγώ ντράπηκα που άκουσα το τέλος της συνέντευξης και ήθελα να το κλείσω το τηλέφωνο. Τον κύριο Ρώτα έχει τύχει να μην το ξέρω, μόνο μία φορά που έτυχε και μου τον συστήσανε, του είχα πει να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού και λέει “εγώ δεν πάω σε αυτή τη φυλακή”. Τον έχουμε φροντίσει τόσο πολύ. Ο Σπύρος ο Μπιμπίλας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να του κάνει τις εξετάσεις για να μπει στο γηροκομείο που θέλει. Ο κύριος Ρώτας δεν έχει ούτε σύνταξη, πρέπει να δουν τις εξετάσεις του. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Δεν πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε στην τηλεόραση ότι πεινάμε και τρώμε ένα γιαουρτάκι, του έχουμε πει να έρχεται εδώ να τρώει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με το κύριο Ρώτα. Θα τον δουν οι γιατροί του γηροκομείου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: