Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του! Η φωτογραφία με το γιο του που συγκινεί!

Θα σας κάνει να "λυγίσετε"!

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του! Η φωτογραφία με το γιο του που συγκινεί!

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη. Η φωτογραφία που δημοσίευσε με το γιο του και την εικόνα του, συγκινεί.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, δεν έχει ξεχάσει λεπτό τον αδερφό του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη το, η οποία κοιτά με αφοσίωση ένα βίντεο του θείου της.

Στην λεζάντα του έγραψε: «Βλέποντας τον θείο με τόση αφοσίωση και αγαπη!!!! #pantelis_pantelidis #monopantelos #pq #pantelispantelidis #athina».

Παντελής Παντελίδης: Η ανατριχιαστική κίνηση στην μνήμη του τραγουδιστή!

Ανατριχιάζει η κίνηση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη στην μνήμη του.

Φέτος, μπορεί για ακόμη μια χρονιά ο τραγουδιστής να μην βρίσκεται με τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά ένα νέος μέλος ήρθε για να τους φέρει χαμόγελα και πάλι.

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, Πωλίνα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και όλοι μαζί έβαψαν τα πασχαλινά αβγά.

Μια κίνηση τους όμως συγκίνησε και παράλληλα ανατρίχιασε! Μπορεί να ήταν κόκκινα, αυτό που έγραφαν όμως πάνω, ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς έγραψαν τα αρχικά του Παντελή Παντελίδη.

undefined

undefined

Παντελής Παντελίδης: Η κατάθεση της μητέρας του στο δικαστήριο! «Είναι ψυχοφθόρο...»!

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η οικογένεια του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, σε βάρος του Σπύρου Μαγδάλη για την πατρότητα του τραγουδιού με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε».

Η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά μεταξύ άλλων να κατέβει από την πλατφόρμα του YouTube η εκτέλεση τΟΥ τραγουδιού από τον Σπύρο Μαγδάλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Αθηνά Παντελίδη, ανέφερε στην κατάθεση της:Το συγκεκριμένο τραγούδι μας ειδοποίησαν τον Γενάρη του 2019 ότι ο κ.Μαγδάλης, με το ψευδώνυμο Μακρής, το έχει ανεβάσει σε ιστότοπο με πληρωμή, με πρόσωπο μισό δικό του και μισό του γιου μου. Το τραγούδι το γνώριζα και το έχω με τη φωνή του Παντελή. Το έχω δει εν τη γενέσει του, όταν το έφτιαχνε ο Παντελής, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας του 2015. Το τραγούδι αυτό γεννήθηκε στο σπίτι του Παντελή. Τον έχει τραβήξει και φίλος του με το κινητό του, ενώ μετά τον θάνατό του κάποιος το ανέβασε στο Facebook… Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα, να ξέρετε…».

Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσε ο Σπύρος Μακρής, ο οποίος είπε πως έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι τον Οκτώβριο του 2014.

Παντελής Παντελίδης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία του από μαθητική Παρέλαση

Ο Παντελής Παντελίδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, αλλά τα αδέρφια του θυμήθηκαν μία φωτογραφία του από μαθητική παρέλαση.

Γι' αυτόν τον λόγο έκαναν και σχετική ανάρτηση στα social media

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τους πολλούς φαν έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Οι θαυμαστές του πάντως δεν τον ξεχνούν και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.

Φυσικά και η οικογένειά του δεν θα τον ξεχάσει ποτέ κι αναφερόμαστε φυσικά στους γονείς του και τα δύο αδέρφια, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο.

Μάλιστα με αφορμή την 25η Μαρτίου τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη συγκίνησαν ιδιαίτερα με την φωτογραφία του μικρού Παντελή σε μαθητική παρέλαση.

Δείτε την:

Η μαθητική παρέλαση του Παντελή Παντελίδη