Αμαλία Κωστοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της και η εξομολόγηση!

Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Αμαλία Κωστοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της και η εξομολόγηση!

Μια τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της δημοσίευσε η Αμαλία Κωστοπούλου και εξομολογήθηκε πως της λείπει.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού σε λίγες ημέρες θα γίνει ο γάμος της μαμάς της.

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλος, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της από την παραλία, θέλοντας να του πει, ότι της λείπει πολύ.

Αμαλία Κωστοπούλου: Με πανάκριβη τσάντα στους δρόμους της Αμερικής!

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου εθεάθη σε δρόμο της Αμερικής με πανάκριβη τσάντα στους ώμους της...

Η επανέκδοση της κλασσική Saddle bag από τον οίκο Dior είναι η πιο επιτυχημένη επιστροφή που έχει καταγραφεί στα χρόνια της μόδας.

Από τη στιγμή που η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri έφερε στο προσκήνιο αυτό το κλασσικό κομμάτι των 90ς, το feed μας κατακλίστηκε από φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη τσάντα. Στον πειρασμό του trend υπέπεσε και η Αμαλία Κωστοπούλου η οποία κράτησε μια vintage εκδοχή της iconic τσάντας.

Αυτή τη στιγμή ΑΝ βρεις το συγκεκριμένο μοντέλο-μιας και είναι δυσεύρετο- στα vintage shops ανά τον κόσμο κοστίζει περίπου 1.2000 δολάρια. Πιθανολογούμε ότι είναι της μητέρα της, Τζένης Μπαλατσινού.

Αμαλία Κωστοπούλου: Με πανάκριβη τσάντα στους δρόμους της Αμερικής!

Αμαλία Κωστοπούλου: Ευχάριστες στιγμές για την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού!

Πολύ ευχάριστες στιγμές πέρασε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου!

Η ίδια, όπως ξέρουμε, μένει μόνιμα στην Αμερική για επαγγελματικούς λόφους, αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της!

Άλλωστε, οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια προχωρούν με... γοργούς ρυθμούς! Η Αμαλία λοιπόν, είχε χτες τα γενέθλια της και έσβησε την τούρτα της γεμάτη περηφάνια και χαρά! Ωστόσο, η Αμαλία Κωστοπούλου δεν παρέλειψε και να ευχηθεί στην μαμά της, Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή την γιορτή της μητέρας! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το Instagram:

Η Αμαλία ΚωστοπούλουΗ Αμαλία ΚωστοπούλουΗ Αμαλία Κωστοπούλου με την μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού