Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους!

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο!

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Βάφτισαν τον γιο τους!

Τον γιο τους τους βάφτισαν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, όπου είχε γίνει και ο γάμος τους.

Το ζευγάρι, έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή του.

Μάλιστα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο. Δείτε το εντυπωσιακό προσκλητήριο.

«Και το όνομα αυτού : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ !

Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο!

Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει... -Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά, Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη) Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι, ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας!

Τους νονούς μας @noesalloras - @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών. Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι, τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας ! (Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες )..

-Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας», έγραψε στη λεζάντα της.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της και πάθαμε σοκ!

Το τρίτο της παιδάκι περιμένει η Ζέτα Θεοδωροπούλου και αποκάλυψε πόσα κιλά είχε πάρει στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες της.

Το μοντέλο μίλησε στο Happy Day και την Μαρία Αντωνά

Η μέλλουσα για τρίτη φορά μανούλα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσα κιλά είχε πάρει στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες της και αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση…

«Από τη μία δεν θέλω να κάνω κάτι που θα με παραμορφώσει, από την άλλη δεν είμαι κατά του να διορθώσει κάτι πάνω σου που αισθητικά δεν σου αρέσει… Αν δω ότι δεν επανέρχομαι αμέσως μετά τις γέννες σαφώς και θα κάνω πράγματα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 αλλά έκανα διατροφή, γιατί είχα ένα πρόβλημα με το ζάχαρο, στην δεύτερη πήρα 30 κιλά το καταπόλαυσα… Τι ωραίο πράγμα που είναι το φαγητό Θεέ μου…», είπε χαρακτηριστικά.

undefined

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ρουφηχτά φιλιά σε κοινή θέα!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δίνουν... ρουφηχτά φιλιά δημοσίως!

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι τους!

Η Ζέτα ανέβασε μία φωτογραφία με τον Ταχτσίδη σε τρυφερή πόζα, όπου φιλιούνται δίπλα στην πισίνα, φορώντας τα μαγιό τους.

Μάλιστα η σύντροφος του ποδοσφαιριστή έγραψε: Να αγκάλιαζεστε κ να φιλιέστε... Από κείνα τα ρουφηχτά που τα χείλη πονούν κ οι αγκαλιές σκάνε!

 Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ρουφηχτά φιλιά σε κοινή θέα!