Πασίγνωστη celebrity μας έδειξε για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι της!

Είναι μια σκέτη γλύκα!

Πασίγνωστη celebrity μας έδειξε για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι της!

Πασίγνωστη celebrity υποδέχτηκε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της και μας έδειξε για πρώτη φορά το προσωπάκι του.

Είναι επιτυχημένη τηλεπερσόνα και όπως βλέπουμε λατρεύει τα παιδιά, αφού έχει ακόμη τρία με το σύζυγό της.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Kim Kardashian μας σύστησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον βενιαμίν της οικογενείας Γουεστ, ο οποίος είναι 30 ημερών.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes δεν σταμάτησαν λεπτό!

Πασίγνωστη celebrity μας έδειξε για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι της!

Πασίγνωστη celebrity πόζαρε με τις πιτζάμες της και "έριξε" το Instagram!

Μόνο με τις πιτζάμες της πόζαρε στο σπίτι πασίγνωστη celebrity και έριξε το Instagram με το κορμί της και την καυτή εμφάνιση της.

Τι και αν πολλές φορές έχει ποζάρει αποκαλυπτική, πρώτη φορά την είδαμε με τις πιτζάμες της.

Ο λόγος για την Kylie Jenner, η οποία λατρεύει τα social media, αφού είναι και ένα μεγάλο έσοδο των εκατομμυρίων που διαθέτει.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, πόζαρε με τις ροζ πιτζάμες της οι οποίες αναδείκνυαν τις καμπύλες της.

undefined

15 μήνες φυλάκιση για γνωστός celebrity επειδή φέρθηκε απάνθρωπα σε άστεγο! Του έδωσε μπισκότα με...

Σε 15 μήνες φυλάκιση κατηγορείται γνωστός celebrity επειδή φέρθηκε απάνθρωπα σε άστεγο, όταν του έδωσε μπισκότα.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο της πράξης του στο κανάλι του στο Youtube.

Την Παρασκευή o 21χρονος youtuber Kanghua Ren καταδικάστηκε με 15 μήνες φυλάκισης και 20.000 ευρώ πρόστιμο για ένα βίντεο που γύρισε τον Ιανουάριο του 2017.

O κινεζικής καταγωγής Ren έδωσε σε έναν άστεγο άντρα στη Βαρκελώνη 20 ευρώ και ένα κουτί με μπισκότα Oreos από τα οποία είχε αφαιρέσει την γέμιση κρέμας και την είχε αντικαταστήσει με οδοντόπαστα. Μετά τον σάλο που ξέσπασε προσπάθησε να καλύψει το γεγονός δωροδοκόντας τον 52χρονο άντρα για να σιωπήσει αλλά και διαγράφοντας το βίντεο.

undefined

«Ίσως το παρατράβηξα, όμως δείτε την θετική πλευρά: Αυτό θα τον βοηθήσει να καθαρίσει τα δόντια του. Πιστεύω πως δεν τα έχει καθαρίσει από τότε που έγινε φτωχός.» ανέφερε ο 21χρονος.

Ο youtuber καταδικάστηκε την Παρασκευή όμως σύμφωνα με τη New York Times πιθανότατα δεν θα εκτίσει την ποινή του λαμβάνοντας υπόψιν το πως αντιμετωπίζονται τα μη βίαια εγκλήματα στο ισπανικό δικαστήριο. Επιπλέον το κανάλι του στο Youtube όπως και όλοι του οι social media λογαριασμοί έχουν «κατέβει» για 5 χρόνια.

Πασίγνωστη celebrity απειλήθηκε από τον πρώην σύντροφό της! «Τι στο δια@@ κάνεις! Θα σε σκοτώσω»!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως για πασίγνωστη celebrity η οποία είχε απειλήσει ο σύντροφός της ότι θα την σκοτώσει.

Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!

Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το βιβλίο του Λαμάρ Όντομ «Darkness to Light». Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑer και πρώην σύντροφός της Khloe Kardashian μέσα σε αυτό γράφει λεπτομέρειες από την ταραχώδη ζωή του.

Όπως αναφέρεται σε πρόσφατο δημοσίευμα, ο Όντομ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης κι έκστασης, όταν άρχισε να χάνει τον έλεγχο και η Khloe φοβισμένη άρχισε να παίρνει τηλέφωνα φίλους του, για να ζητήσει βοήθεια.

Τι στο διάολο κάνεις; Προσπαθείς να με ντροπιάσεις στους φίλους μου; Θα σε σκοτώσω! Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω!», της φώναξε τότε ο Όντομ απειλώντας την.

undefined