Θρίλερ με την εξαφάνιση πασίγνωστου δημοσιογράφου! Αγνοείται εδώ και μία βδομάδα!

Δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται!

Θρίλερ με την εξαφάνιση πασίγνωστου δημοσιογράφου! Αγνοείται εδώ και μία βδομάδα!

Θρίλερ με την εξαφάνιση πασίγνωστου δημοσιογράφου, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα αγνοείται!

Είχε πάει σε αποστολή και δεν γύρισε ποτέ!

Ο λόγος για τον 44χρονος Ντέιβι Τζόνσον από το Σακραμέντο δοκίμαζε μια μηχανή Honda CB1000R σε τραχύ και παγωμένο έδαφος για να γράψει ένα άρθρο για το περιοδικό Motorcyclist.

Ωστόσο η μηχανή βρέθηκε το σαββατοκύριακο σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στον Αυτοκινητόδρομο 49 κοντά στην πόλη Μόουκλαμν Χιλ με το κράνος του και τα γάντια του διπλωμένα, σύμφωνα με την αστυνομία και το περιοδικό Car and Driver.

Η αστυνομία βρήκε επίσης τα ρούχα του, το τηλέφωνό του, τον φορητό του υπολογιστή και το πορτοφόλι του τοποθετημένα με τάξη δίπλα σε ένα παρακείμενο ρυάκι που είχε καλυφθεί από χιόνι.

Θρίλερ με την εξαφάνιση πασίγνωστου δημοσιογράφου! Αγνοείται εδώ και μία βδομάδα!

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν στις 5 Ιουνίου με την σύντροφό του, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος είχε στείλει με το κινητό του μια φωτογραφία σε έναν φίλο και του είχε πει ότι κατευθυνόταν στο σπίτι του στο Σακραμέντο, που βρίσκεται σε απόσταση 105 χιλιομέτρων από εκεί όπου βρέθηκαν η μηχανή και τα προσωπικά του είδη.

Ομάδες αστυνομικών και εθελοντών μαζί με έξι σκύλους της αστυνομίας και με την συνδρομή ελικοπτέρου, ερευνούν από το Σάββατο τις όχθες των ποταμών και τον αυτοκινητόδρομο, όπως έγραψαν οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε διαφορετικές της συνεντεύξεις η σύντροφός του Ζακλίν Τροπ είπε ότι δεν εγκαταλείπει τις ελπίδες και θεωρεί ότι αν έχει χαθεί θα έχει καταφέρει να επιβιώσει.

"Απλά ελπίζω να έχει βρει έναν τρόπο να κρατηθεί στη ζωή", είπε η ίδια στο Car and Driver το Σάββατο.

Eπική ατάκα από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! «Το έκανα στο Χαλάνδρι, περνούσαν ταξί»!

Μια επική ατάκα ειπώθηκε από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή και μας άφησε άφωνους! «Το έκανα στο Χαλάνδρι, περνούσαν ταξί» τόνισε και.... έγινε viral!

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Γεωργαντά «After Dark» και αποκάλυψε πως είχε κάνει έρωτα σε δημόσιο χώρο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”.

Eπική ατάκα από πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! «Το έκανα στο Χαλάνδρι, περνούσαν ταξί»!

Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς!

Σοκ για πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή! «Έπεσαν πυροβολισμοί, φοβήθηκα για...»

Σοκ έπαθε πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής, όταν κόντεψε να χάσει τη ζωή του! «Έπεσαν πυροβολισμοί, φοβήθηκα για...» είπε μεταξύ άλλων!

O ίδιος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε κάτι που δεν έχει ξαναζήσει και μας άφησε άφωνους!

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Rio De Janeiro για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λέντζας, την ώρα που ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί!

«Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.» έγραψε στην ανάρτησή του! Δείτε την:

Η ανάρτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λέντζα