Έξαλλη η Άννα Αμανατίδου! Η οργισμένη δημόσια απάντηση!

Τι συνέβη με την πρώην παίκτρια του GNTM;

Έξαλλη η Άννα Αμανατίδου! Η οργισμένη δημόσια απάντηση!

Έξαλλη φαίνεται να είναι πρώην παίκτρια του GNTM! Ο λόγος για την πολυσυζητημένη Άννα Αμμανατίδου! Η οργισμένη δημόσια απάντηση που έδωσε!

Τι συνέβη άραγε με το μοντέλο;

Η Άννα Αμανατίδου έκανε μια σπουδαία πορεία στο ριάλιτι του Star, αφού έφτασε στην τελική τετράδα!

Η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο της μόδας, ενώ μας ενημερώνει συχνά για τις δουλειές που κάνει μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Η Άννα Αμανατίδου θέλησε να πάρει δημόσια θέση σχετικά με ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως έβαλε χείλη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Καλό θα είναι να ρωτάτε πρώτα και όχι να δημοσιεύετε λάθος πληροφορίες. Λαμβάνω πολλά μηνύματα και θέλω να παίρνω θέση σε θέματα που δεν ισχύουν. Δεν έβαλα χείλη, αλλά αν έβαζα θα το παραδεχόμουν εγώ η ίδια. Ο καθένας ας νιώθει καλά για αυτό που είναι, ό,τι και να είναι αυτό».

Άννα Αμανατίδου

Άννα Αμανατίδου: Την έκραζε και τώρα διασκεδάζει μαζί της! Με ποια παίκτρια του GNTM έφαγε;

Η Άννα Αμανατίδου είχε ανοίξει πόλεμο με παίκτρια του GNTM και την έκραζε τρελά, όμως τώρα τρώνε μαζί!

Με ποια έκανε την κωλοτούμπα;

Η Άννα Αμανατίδου πήγε, λοιπόν, για φαγητό με την Ειρήνη Καζαριάν!

Τα δύο μοντέλα του GNTM συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα της Παρασκευής έφαγαν μαζί, γράφοντας στο Instagram: «Συνάντηση κορυφής»!

Ιδού και η φωτογραφία-ντοκουμέντο, με τις δύο κοπέλες -όπως φαίνεται- να έχουν αφήσει πίσω την κόντρα τους!

Καζαριάν

Άννα Αμανατίδου: Έξαλλη η πρώην παίκτρια του GNMT! "Δεν είναι δυνατόν να..."

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, μίλησε πρώτη φορά στο Youweekly.gr και ξέσπασε για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Παπαγιαννάκη!

Πρώτο το Youweekly.gr έφερε πριν από λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας τον χωρισμό της από τον επί ενάμιση χρόνο σύντροφό της, Βασίλη.

Μέσα από το ρεπορτάζ μου αποκάλυψα τους λόγους που ο επιχειρηματίας θέλησε να τελειώσει την σχέση τους!

Οι λόγοι αυτοί ήταν κυρίως ζήλια από την πλευρά της πρώην παίκτριας του GNTM! Άλλωστε και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στο Youweekly.gr είχε αναφέρει πως τον ζηλεύει πάρα πολύ!

Απόσπασμα συνέντευξης:

Με το αγόρι σου είστε ανάμιση χρόνο μαζί, πώς γνωριστήκατε;

Δουλεύαμε σε ένα beach bar, εγώ υποδοχή κι εκείνος μπάρμαν! Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ οικείος μαζί μου, ενώ τώρα που τον ξέρω είναι πολύ κλειστός σαν άνθρωπος και πρέπει να σε μάθει καλά για να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τον ζηλεύεις;

"Πάρα πολύ! Είμαι ζηλιάρα, το ξέρει κι αυτός και οι δικοί μου και οι φίλοι του, δεν το κρύβω!

Του κάνεις σκηνές;

Καλό είναι να με ρωτήσεις πότε δεν του κάνω σκηνές, είμαι πρήχτρα και πρέπει να το κόψω κάποια στιγμή (γέλια). Δεν είναι θέμα ανασφάλειας απλά τον ζηλεύω γιατί είναι πολύ ωραίο παιδί, κεντρίζει το ενδιαφέρον αν μπει σε χώρο θα τον κοιτάξουν όλα τα άτακτα κοριτσάκια...

Όμως, η Άννα Αμανατίδου θέλησε να πάρει θέση και να μιλήσει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για τους λόγους που χώρισε και συγκεκριμένα μας ανέφερε η ίδια:

"Είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν; Έχουμε χωρίσει αλλά δεν ισχύει κάτι από αυτά σχετικά με εμένα!Ή με μηνύματα άλλων κοριτσιών επειδή κέντριζε τα βλέμματα ή οτιδήποτε τέτοιο! Καμία σχέση! Επίσης δεν έδωσε τέλος ήταν από κοινού η απόφαση!"

Αυτά δήλωσε, αυτολεξεί, στο Youweekly.gr και μετά θέλησε να αδειάσει δημόσια το ρεπορτάζ μας ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αυτό:

μήνυμα