Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» Η αποκάλυψη για το γάμο!

Έπεσε στα πατώματα ο παρουσιαστής!

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» Η αποκάλυψη για το γάμο!

«Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;» δήλωσε ο Νίκου Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπή του μετά την αποκάλυψη για το γάμο της Μαρίας Ηλιάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια παντρεύεται τον σύντροφό της.

Τον γάμο δεν γινόταν να μην σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς με τον δικό του πάντα χιουμοριστικό τρόπο που μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια.

«Τελικά ήταν αλήθεια… Η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται, θα την παντρέψει η Κατερίνα Καραβάτου! Εγώ δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω, τα χτυπήματα της μοίρας είναι αλύπητα… Ρε Μαράκι, τα ξέχασες όλα; Τα γέλια μας τους χορούς μας; Όλα; Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ την Ηλιάκη;», είπε και στην συνέχεια της αφιέρωσε ένα τραγούδι και έπεσε στα πατώματα.

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;»

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;»

Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ;»

Νίκος Μουτσινάς: Η ευτυχία του "χτύπησε" την πόρτα! Μόλις έγινε γνωστό...

Μόλις έγινε γνωστό πως η ευτυχία "χτύπησε" την πόρτα στον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το χαρτί που έφτασε στα χέρια μας ο παρουσιαστής του OPEN... απογειώθηκε!

Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης της ABG ο Νίκος το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε μια καλή αρχή στην εβδομάδα του αφού έπιασε το καταπληκτικό 17,4 και μοίρασε χαμόγελα στους ιθύνοντες!

Με καλεσμένη την Κέλλυ Κελεκίδου στο πλατό κατάφερε να εκτοξεύσει πραγματικά τα ποσοστά της εκπομπής "Για την παρέα"!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 20
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 16,6

ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 16
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 15,9
STAR: Καγιά, Shopping Star 18,3
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 17,4

Νίκος Μουτσίνας: Θα παρουσιάσει το πιο πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι της χώρας! Αποκλειστικό!

Είναι γεγονός! Ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάσει το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της χώρας που επανέρχεται στις οθόνες μας!

Το Vanda's blog, έμαθε τα πάντα και θα σας τα αποκαλύψω όλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης εξασφάλισε τα δικαιώματα από ένα τηλεπαιχνίδι που παλιά, στην ελληνική τηλεόραση, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Είστε έτοιμοι;

Το παιχνίδι αυτό είναι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" που μέχρι και σήμερα κάνει πάταγο αφού προβάλλεται μέσα από τους κυπριακούς δέκτες!

Δυο είναι τα κανάλια που το θέλουν κολασμένα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου! Ο ΣΚΑΙ και το OPEN!

Σε περίπτωση που την μάχη αυτή, την κερδίσει το OPEN το project θα το αναλάβει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες του Vanda's αφού και πριν από 5 χρόνια, όταν θα το έπαιρνε ο ALPHA, είχε κλείσει να το παρουσιάσει εκείνος.

Έτσι κι αλλιώς, το κανάλι στηρίζει πολύ τον συγκεκριμένο παρουσιαστή και είναι ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά! Να τονίσω πως το "Για την παρέα" θα συνεχίσει και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν αφού παίζει σε καθημερινή βάση ενώ ο "Αδύναμος κρίκος" θα προβάλλεται μόνο Σαββατοκύριακο! Για να δούμε...

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Ωστόσο, για όποια εξέλιξη θα ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, φυσικά!

Μείνετε συντονισμένοι...

Νίκος Μουτσινάς: Το χαρτί που του ανακοίνωσε τα μαντάτα! Έχουμε αποδείξεις!

Μιλάμε με όλες τις αποδείξεις που έχουμε! Το χαρτί που ανακοίνωσε στο Νίκο Μουτσινά τα μαντάτα!

Τι συνέβη σε ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα του OPEN;

Ο παρουσιαστής θεωρείτο η χρυσή "κότα" για το κανάλι και όχι αδίκως καθώς φέρνει τα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του και την συνεργασία τους, γι αυτό και θα τον έχουν και με τη νέα χρονιά κοντά τους!

Ωστόσο, το χαρτί της AGB που δείχνει τα νούμερα τηλεθέασης για κάθε κανάλι σήμερα έγραφε πάνω πως ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής έκανε στο δυναμικό κοινό μόλις 13,3.

Αναλυτικά τα τέταρτα:

7,8

10,2

17,9

17,8

15,7

14,3

9,4

Νίκος Μουτσινάς: «Μπορώ να τσιμπήσω τις ρώγες του για 200 ευρώ....» Σοκ με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!

Ο Νίκος Μουτσινάς και το σοκ με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! «Μπορώ να τσιμπήσω τις ρώγες του για 200 ευρώ....» είπε σε ατάκα έπος!

Ο ίδιος, πέρασε από την γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένεια του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Έχω σπουδάσει οικονομικά και κοίτα πώς έγινα! Ο μεγάλος μου γιος, ο Μιχάλης, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά μου. Το χειρότερο “πέσιμο” δεν ήταν από θαυμάστρια, ήταν από τούμπα δική μου στην πίστα, βρέθηκα καθισμένος σε τραπέζι. Δεν έχω παίξει ξύλο για την αδερφή μου, αλλά έχω παίξει με την αδερφή μου! Στο νέο μου τραγούδι “Στην αυλή σου” πρωταγωνιστεί στο video clip η Ματίνα Νικολάου γιατί ήταν πιο οικονομική από το Νίκο Μουτσινά. Με 200 ευρώ δε μπορώ να τσιμπήσω τις ρόγες του Μουτσινά, μπορώ να τις πάρω και στο σπίτι μου. Δε δίνω συμβουλές δικές μου, θα δώσω του πατέρα μου όμως που μου έλεγε “προσπάθησε να φύγεις από τα δικά μου μονοπάτια τόσο δισκογραφικά όσο και σε ύφος”. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή έτρεμα σαν το ψάρι! Όταν με ανέβασε ο πατέρας μου στην πίστα την πρώτη φορά προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου. Εάν πιάσω έναν από τους γιους μου να βλέπει τσόντες θα κάνω ότι δε βλέπω. Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε 10 χρόνια να βγαίνω παρέα με τους γιους μου και τους φίλους μου. Δε θα έχω κανένα θέμα εάν ένας από τους γιους μου θελήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, θα ήταν αχαριστία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μενιδιάτης.

undefined

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω σχέση με....» Η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του!

O Νίκος Μουτσινάς και η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του! «Έχω σχέση με....» δηλώνει περήφανα!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον απολογισμό του και δεν δίστασε να ομολογήσει την... σχέση πουέχει εδώ και αρκετό καιρό!

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων μίλησε για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, στην οποία σαρώνει με την εκπομπή "Για την παρέα" αλλά και για την… προσωπική του αλλαγή.

Πόσο έχεις αλλάξει;

Χαίρομαι που το διαπιστώνεις. Έχω αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, ειν’ η αλήθεια. Αλλά δεν ήταν εύκολο.

Πώς ήσουν παλιά και πώς είσαι σήμερα;

Είμαι πιο υπομονετικός, καταρχάς. Σκέφτομαι πολύ περισσότερο πριν αποφασίσω ή πω κάτι. Δεν έχω την τρέλα τού να γίνουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Ξεκινάω έχοντας θετική σκέψη, ακόμη κι αν ξυπνήσω λίγο στραβωμένος για τους χι ψι λόγους. Προγραμματίζω τον εγκέφαλό μου ότι «θα είμαι καλά!». Βλέπω πολύ περισσότερο την καλή πλευρά των άλλων. Συγχωρώ λάθη. Έχω βρει τον τρόπο να έχω καλό αποτέλεσμα, χωρίς να είμαι αυστηρός ή ακραία απαιτητικός. Σου αρκούν; (χαμογελάει).

Γιατί ήσουνα τόσο αυστηρός στο παρελθόν;

Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι. Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν. Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας. Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας. Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα. «Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.

Μπορεί να ήσουν πεισματάρης και με νεύρα ενίοτε, αλλά υπήρξες πάντα καλοπροαίρετος με τους ανθρώπους…

Ναι, γιατί ήμουνα και μοναχοπαίδι. Αγαπώ πολύ την παρέα. Και ό,τι δουλειά έχω κάνει, την έχω αντιμετωπίσει ως «παρέα».

Απογοητεύτηκες πολύ από ανθρώπους;

Απογοητευόμουν πολύ εύκολα. Τώρα πια όχι τόσο. Γιατί έχω καταλάβει τι με απογοητεύει, οπότε κάπως το προστατεύω. Κοίτα, η σχέση που έχω με τη δουλειά μου είναι σχεδόν ερωτική. Οπότε, παθαίνω «ερωτική απογοήτευση», όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν βάζει την ίδια δύναμη στη δουλειά που βάζω εγώ ή δω ότι βαριέται ή δεν συμμετέχει με χαρά. Εκλαμβάνω, λοιπόν, την απογοήτευση, σαν «ερωτευμένος» – κάτι που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικό.

Υπήρξες και αλαζόνας στο παρελθόν;

Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση.

Το αντίθετο θα περίμενε κάποιος…

«Κι όμως… Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση, είχα ένα ύφος… Θυμάμαι ότι έμπαινα σε μαγαζί, φορούσα ένα τέλειο μαύρο ημίπαλτο και σχεδόν αισθανόμουν ότι περνούσε αέρας (γελάει). Με την τηλεόραση, όταν πια ξεκίνησαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο, συνέβη το αντίθετο: Μαζεύτηκα. Ακόμη και φέτος, που έρχονται να με αγκαλιάσουν, να με φιλήσουν, να μου εκφράσουν τη χαρά τους, παραμένω πολύ μαζεμένος.» είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η επίσημη σχέση του παρουσιαστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Και όμως ο Νίκος Μουτσινάς έχει επίσημη σχέση και εμείς βρήκαμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά για την ζωή του, ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική ωστόσο έκανε πρόσφατα μια εξαίρεση!

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Νίκος Μουτσινάς: Το «κρέμασμα» του Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef!

Κάγκελο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το «κρέμασμα»του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή του! Γιατί δεν εμφανίστηκε ο κριτής του Master Chef; Όλη η αλήθεια στο Vanda's blog!

Έγκυρη πηγή ανέφερε στο Youweekly.gr, ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, επρόκειτο να εμφανιστεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Οpen tv, Για την παρέα!

Ωστόσο, αν και όλοι περίμεναν στο κανάλι να σκάσει μύτη ο κριτής του Master Chef, και μάλιστα είχαν στήσει ειδική κουζίνα στο πλατό τελικά ο Ιωαννίδης.... δεν πήγε ποτέ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο και την αλήθεια για την μεγάλη παρεξήγηση που συνέβη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το όλο γεγονός προέκυψε από μια κακή συνεννόηση που είχε συνεργάτιδα του Πάνου Ιωαννίδη με το Open tv.

undefined

Η ίδια, έκλεισε την εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει το star. Από την πλευρά του, το κανάλι, είχε κλείσει ο κριτής, να εμφανιστεί σε μεγάλη εκπομπή του Alpha tv, στο άμεσο μέλλον, με αποτέλεσμα να θέλει, το ίδιο το κανάλι, να διατηρήσει σειρά προτεραιότητας, καθώς και άλλα κανάλια ζητούν τον γοητευτικό σεφ.

Έτσι λοιπόν, δεν μπορούσε να κρεμάσει τον Alpha, ο οποίος πρώτος είχε κάνει νύξη στο κανάλι. Επομένως, η μόνη λύση ήταν να ακυρωθεί η εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη στο Open tv, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού σύντομα θα τον δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη, μέσα από το κανάλι της Κάντζας!

Ωστόσο το star, από την πλευρά του, φαίνεται να λυπάται πολύ για αυτή την παρεξήγηση, και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή, ώστε όλα κανάλια να φιλοξενήσουν τους κριτές του πιο επιτυχημένου προγράμματος της σεζόν, του Master Chef που σάρωσε σε τηλεθέαση μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!

Ποια είναι η σχέση του - Όλη η αλήθεια

Έχει τελικά σχέση ο Νίκος και ποια είναι η αλήθεια; Το Youweekly.gr έψαξε και έμαθε ότι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς είναι μόνος στα προσωπικά του αλλά.... στα επαγγελματικά του όχι! Ο ίδιος, έχει άψογη σχέση με την Ματίνα Νικολάου, την κοπέλα που εμφανίζεται στην εκπομπή του και έχει κλέψει τις εντυπώσεις! Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο που το αποδεικνύει:

Ο Νίκος Μουτσινάς και η επίσημη σχέση του