Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

«Του χρόνου θα είμαι ως...»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την σειρά στον Alpha Tv, στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Τι αποκάλυψε ο πετυχημένος ηθοποιός;

Επιβεβαίωσε πως η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Του χρόνου θα έχουμε τα 7 χρόνια Μουρμούρας. Έτσι θα είμαστε του χρόνου. Ευτυχώς φέτος αποδείξαμε πως ήταν ανανεωτική η χρονιά. Το κοινό μας πίστεψε ακόμη πιο πολύ και θέλει να μας βλέπει ακόμη. Θα είναι και η Κλέλια και όλα καλά. Του χρόνου θα είμαι ως πατέρας στη σειρά και όχι μόνο. Θα δείτε την έκπληξη τoυ χρόνου».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Ένας χωρισμός έχει κι αυτός τα συνεπακόλουθα, όπως η κατάθλιψη..."

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη και φυσικά αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του που αποχώρησε από τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", Δάφνη Λαμπρόγιαννη αλλά και την Κλέλια Ρένεση που εισέβαλε στην τηλεοπτική του ζωή και έχει φέρει τα πάνω κάτω στον "Ηλία"!

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και αναφέρθηκε σε όλα!

"Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνει ένας χωρισμός. Έχει κι αυτό τα συνεπακόλουθα, όπως η κατάθλιψη. Πιστεύω ότι πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι και οι υπεύθυνοι της σειράς, αντί να προβούν σε μία απλή αντικατάσταση, δημιούργησαν την Καίτη. Πολύ έξυπνα ενορχήστρωσαν το να με θέλει μία γυναίκα κι εγώ να την απορρίπτω διαρκώς" τόνισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είδε γυμνή την Ρένεση και τα είδε... όλα! (βίντεο)

Θα τον ζηλέψουν πολλοί άνδρες απόψε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο τηλεοπτικός "Ηλίας" από την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα θέαμα που θα τον κάνει να τα δει... όλα!

Σύμφωνα με το σενάριο, η Κλέλια Ρένεση, που υποδύεται την Καιτούλα Κίτσου, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά και, αναγκαστικά, πρέπει να μπαινοβγαίνει τώρα στο σπίτι του Ηλία ακόμα πιο συχνά, γεγονός που φαίνεται να απολαμβάνει.

Πως θα αντιδράσει όμως ο Ηλίας όταν ανοίξει απότομα την πόρτα και πετύχει την σπιτονοικοκυρά του να φοράει μόνο την πετσέτα του μπάνιου;