Ο γοητευτικό κύριος της φωτογραφίας είναι ο μπαμπάς γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Ο λόγος για...

Ο γοητευτικό κύριος της φωτογραφίας είναι ο μπαμπάς γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Αναγνωρίζετε τον γοητευτικό κύριο της φωτογραφίας; Είναι ο μπαμπάς γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας και μας τον σύστησε για πρώτη φορά.

Πάει το μυαλό σας ποιος είναι;

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Πριν λίγες ώρες με μια ανάρτηση της, μας σύστησε για πρώτη φορά τον γοητευτικό μπαμπάς της και με χιούμορ έγραψε: 200 στην στροφή και με ρωτάνε μπαμπά».

Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαμπάς

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Μπορείτε να καταλάβετε και να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Πρόκειται για μια φωτογραφία που και ο ίδιος ο ηθοποιός την βλέπει για πρώτη φορά.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος είναι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ANT1, «Μην Ψαρώνεις». Επίσης είναι ευτυχισμένος καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει πρώτη φορά παππούς, αφού η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός την Κυριακή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια.

Στη δημοσίευσή του έγραψε: «Μόλις μου ρθε και την βλέπω για πρώτη μου φορά… 16 χρόνων». Όπως ήταν φυσικό έλαβε αρκετά μηνύματα θαυμασμού από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αθερίδης

Αθερίδης

Αναγνωρίζετε τον νεαρό της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής!

παρουσιαστής

Ημέρα γιορτής σήμερα για την Ελλάδα και πολλοί celebrities αναπολούν στιγμές από την παιδική τους ηλικία την ημέρα των παρελάσεων.

Στην εκπομπή, "Έλα Χαμογέλα" οι παρουσιαστές μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές παλιές τους φωτογραφίες από την ημέρα της 28ης.

Βασάλος

Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Ναι ο νεαρός αυτός είναι ο Κωνσταντίνος!

"Η φωτογραφία είναι δέκα χρόνια πριν, όταν ήμουν Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά. Αυτή η παρέλαση είναι μια Κυριακάτικη παρέλαση, δεν είναι σε κάποια 25η Μαρτίου ή σε Εθνική Επέτειο. Δεν το ξέρεις ο κόσμος αυτό, αλλά κάθε Κυριακή κάνουμε την επίσημη αλλαγή", είπε στον αέρα της εκπομπής για την φωτογραφία.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστη παρουσιάστρια!

κοριτσάκι

Σήμερα είναι τα γενέθλιά της και οι ευχές την έχουν κατακλύσει από την αλλαγή της ημέρας!

Ο λόγος για την Μαρία Ένεζλη, η οποία είναι σε γιορτινή διάθεση.

παρουσιάστρια