Απίστευτο ξέσπασμα από την Σπυριδούλα! «Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα ειπωθούν πολλά»!

Τι συνέβη;

Απίστευτο ξέσπασμα από την Σπυριδούλα! «Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα ειπωθούν πολλά»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η παίκτρια του MasterChef, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Τελικά, έχεις χωρίσει με τον σύντροφό σου, τον Αποστόλη;

Όχι, όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Να, πριν λίγο διάβασα σε ένα site: «Ράκος η Σπυριδούλα! Είναι απομονωμένη, χωρισμένη, χωρίς παρέα και απογοητευμένη!». Έγραψαν ακόμα ότι πήγα και έκανα δοκιμαστικό στην τηλεόραση και πως «πούλησα» σταριλίκια. Τι ανοησίες είναι αυτές; Θα με φώναζαν κάπου και θα πήγαινα εγώ να «πουλήσω» σταριλίκι; Γιατί, ποια είμαι; Αρχικά, δεν έχω κάνει κανένα δοκιμαστικό κι αν με φώναζαν, θα φιλούσα τα χέρια, όποιου μου πρότεινε κάτι τέτοιο.

Επίσης, γράφτηκε ότι ματαιώθηκε ο γάμος σου. Ισχύει;

Δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Πότε;

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Το δημόσιο μήνυμα για το «hate» που δέχεται! Έκλεισε όλα τα στόματα!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής, Master Chef, δεν έγινε και πολύ αγαπητή από τον κόσμο. Έτσι αποφάσισε να αφήσει ένα δημόσιο μήνυμα για το «hate» που δέχεται και έκλεισε όλα τα στόματα!

Μήνυμα όλο νόημα προς του «haters»

Η Σπυριδούλα θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσω του Instagram σε όλους όσους την σχολιάζουν αρνητικά και δημοσίευσε ένα Instastory, όλο νόημα.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Σπυριδούλα

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...

Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είναι ράκος ψυχολογικά!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα, πρώτη, μέσα από το Vanda's blog! Πράγματα που έμαθα και φυσικά δεν γράφει κανείς άλλος...

Σύμφωνα με άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον της παραλίγο νικήτριας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR η Σπυριδούλα διανύει μια αρκετά δύσκολη φάση στην ζωή της και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά!

Αρχικά, "εξαφανίστηκε" πολύ εύκολα και γρήγορα από τον... χάρτη! Το τηλέφωνο της δεν έχει χτυπήσει για να την καλέσουν σε κάποια εκπομπή ή να της πάρουν συνέντευξη και αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που σύμφωνα με όσα μου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, την έχει επηρεάσει πολύ!

Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει αρκετές φορές και on camera και off camera πως μπήκε στο παιχνίδι περισσότερο για την αναγνώριση και το χρηματικό έπαθλο! Όνειρό της είναι να γίνει γνωστή για την μαγειρική της και τώρα που βλέπει πως όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά της μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεφούσκωσε τόσο εύκολα την έχει επηρεάσει λιγάκι!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται της κόστισε έναν γάμο που θα γινόταν πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Σπυριδούλα όντως έχει χωρίσει με τον επί χρόνια άνθρωπο που βρισκόταν στη ζωή της και σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα!

σπυριδούλα

Όλα αυτά της έσκασαν την ίδια περίοδο και φυσικά είναι δύσκολο για εκείνη να τα διαχειριστεί! Όσο κι αν το προσπαθεί πάντα υπάρχουν στιγμές που λυγίζει! Αυτό συγκεκριμένα μου το μετέφερε το ίδιο άτομο!

Σας τα αποκάλυψα όλα, λοιπόν, όπως πάντα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!