Γρηγόρης Αρναούτογλου: H γνωριμία που τoυ άλλαξε την ζωή!

Το δημόσιο μήνυμα και η αποκάλυψη!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H γνωριμία που τoυ άλλαξε την ζωή!

Μια γνωριμία που του άλλαξε τη ζωή έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θέλησε να μοιραστεί αυτή την στιγμή.

Ο παρουσιαστής είναι από τους λίγους που έχουν αγκαλιάσει την νεολαία και μέσα από την εκπομπή του.

Αυτή την φορά είχε την τύχει να συναντηθεί με τον Στέλιο Κερασίδη, το αγοράκι που είχαμε γνωρίσει μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου και μας είχε μαγέψει με τις ικανότητες του στο πιάνο, παρά το νερό της ηλικίας του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H δημόσια έκκληση του παρουσιαστή!

Δημόσια έκκληση στο Instagram έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Θέλησε την βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα στοιχεία νεαρού ο οποίος βρίσκεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση η οικογένεια του έδωσε τα στοιχεία για όποιον ενδιαφέρει να τους συνεισφέρει.

undefined

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά το μεγάλο του μυστικό στην φόρα! Αποκάλυψη - τώρα!

Στο Youweekly.gr σήμερα θα βγάλουμε για πρώτη φορά στη φόρα του μεγάλο μυστικό του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Αποκάλυψη τώρα!

Πιπεράτες πληροφορίες που έφτασαν στο γραφείο μου και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, όλες! Δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ξέρει κάτι που δεν ξέρει κανείς άλλος μέχρι στιγμής! Κάτι που θα συμβεί σε λίγο καιρό και θα μας ανακοινωθεί! Αλλά εγώ... που έχω μάτια και αυτιά παντού τα έμαθα όλα και θα τα φέρω για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

Είστε έτοιμοι;

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον παρουσιαστή! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, που σας το έχω γράψει καιρό τώρα, τα πράγματα με τον Ατζούν και τον ΣΚΑΙ δεν πάνε καλά γιατί του έχουν ήδη "πετάξει" ένα project το Power of love και θέλουν να του "πετάξουν" και το Survivor και ο Τούρκος παραγωγός έχει εκνευριστεί λίγο και ψάχνει νέα στέγη!

Νέες και πιπεράτες μου λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει στην κατοχή του όλα τα projects του Τούρκου παραγωγού κι αυτό σημαίνει πως το Survivor παίζει να πάει στον ΑΝΤ1 και να μην κοπεί! Αν γίνει αυτό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι το πρώτο όνομα στη λίστα για να το παρουσιάσει! Έτσι κι αλλιώς σε τέτοιου τύπου προγράμματα ο παρουσιαστής έχει ιστορικό (Nomads, Φάρμα) κι έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί!

Δηλαδή και νέο κανάλι για το Survivor και νέος παρουσιαστής!

Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και δεν μπορώ να σας μεταφέρω κι εγώ κάτι με σιγουριά! Αυτά μέχρι στιγμής είναι συζητήσεις που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι! Όταν, όμως, οριστικοποιηθεί κάτι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το ρεπορτάζ του Youweekly.gr και του Vanda's blog!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η μάχη του παρουσιαστή με την κατάθλιψη! Μιλά για πρώτη φορά...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη όταν έφυγε από το Mega!

Όπως ανέφερε ήταν ιδιαίτερα μαύρες μέρες και για έξι μήνες δεν έβγαινε έξω από το σπίτι του. Ωστόσο, τελικά το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε παραγωγικά και.... μια για πάντα!Αξιοσημείωτο είναι δε, το ότι ο Γρηγόρης δεν μας είχε αποκαλύψει ποτέ ξανά τι ήταν εκείνο που τον ώθησε να γράψει το βιβλίο του, το οποίο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

«Οι φόβοι μου με έκαναν να γράψω το βιβλίο. Από τη μέρα που γεννιόμαστε ζούμε με φόβους. Ήμουν σε μια φάση που είχα φύγει από το Mega, είχα πέσει σε ένα τέλμα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι κανένα εξάμηνο, πάλευα με τις ερινύες μου και με τους δικούς μου φόβος, τις σκέψεις μου. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το γράψω. Είχα πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθούσα να φύγω από την κατάθλιψη γράφοντας αυτό που ένιωθα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και άφησε τους πάντες κάγκελο με την δήλωση του! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αλλάζουν τα πράγματα στην ζωή του! Δίπλα του η Νάνσυ Αντωνίου!

Αλλάζουν τα πράγματα στην ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Δίπλα του, όπως είναι φυσικό βρίσκεται πάντα η σύντροφό τους Νάνσυ Αντωνίου!

Τι συνέβη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1; Θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως σας αποκάλυψα πριν από λίγες ημέρες, όχι μόνο πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, αλλά οι ιθύνοντες συζητάνε να αναλάβει και ένα δεύτερο project...

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, καθώς τα κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη να φτιάχνουν το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μεταφερθεί χρονικά το late night που παρουσιάζει ο ίδιος για μετά τα μεσάνυχτα αλλά και θα προστεθούν πράγματα στο project για να ανανεωθεί μήπως και... ανανεωθούν τα ως τώρα καλά του νούμερα!

Βέβαια, πληροφορίες του Vanda's αναφέρουν πως ο Γρηγόρης δεν είναι και τόσο θετικός στο να αλλάξει ώρα η εκπομπή ωστόσο, επειδή έχει καλές σχέσεις με το κανάλι και οι δυο πλευρές εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, η τελική απόφαση σίγουρα θα παρθεί μετά από κοινή συνεννόηση!

Αναμένετε για όλες τις εξελίξεις, μόνο στο Youweekly.gr!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα πόρτα που ανοίγει στην ζωή τους!

Αποκλειστικές και πολύ ευχάριστες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου! Μια νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή τους!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω την ευτυχία που ζει το ζευγάρι της τελευταίες ώρες και δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μην σας κρατάω σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται θα απογειωθεί επαγγελματικά και η σύντροφός του δεν μπορούσε να μην χαίρεται με την χαρά του!

Για την ακρίβεια, το κανάλι του ΑΝΤ1 όχι μόνο θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αλλά του έκανε και πρόταση να αναλάβει ακόμα ένα project, καινούργιο, που θα τρέξει στο κανάλι!

Θα είναι τηλεπαιχνίδι και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως ταιριάζει πολύ στο ύφος του Γρηγόρη και είναι ο ιδανικός για να το αναλάβει!

Η Νάνσυ Αντωνίου, δε, θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον παρουσιαστή για ακόμα μια χρονιά!

Με λίγα λόγια, τα επαγγελματικά και των δυο φαίνεται πως έχουν μπει σε μια τάξη και είναι όλα κανονισμένα για την επόμενη σεζόν! Άρα το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπρος για... τον γάμο!