Ελεονώρα Μελέτη: Άλλο περίμενε κι άλλο τη βρήκε! Αλαφιασμένη η παρουσιάστρια....

Πάγωσε η Ελεονώρα αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!

Ελεονώρα Μελέτη: Άλλο περίμενε κι άλλο τη βρήκε! Αλαφιασμένη η παρουσιάστρια....

Άλλο περίμενε κι άλλο την βρήκε την Ελεονώρα Μελέτη και η παρουσιάστρια αν μη τι άλλο είναι αλαφιασμένη! Λογικό θα μας πείτε, αφού η έκπληξη που της χτύπησε την πόρτα κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν...

Η ίδια, διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της φέτος στον Alpha tv και η εκπομπή της, Μετά τα μεσάνυχτα σαρώνει σε τηλεθέαση! Ωστόσο χτες, είχαμε μια ανατροπή!

Αν και η Ελεονώρα είχε χτες καλεσμένους την Τζένη Μπαλατσινού και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, οι οποίοι μίλησαν για όλα, το τηλεοπτικό κοινό δεν της χάρισε τα αναμενόμενα ποσοστά!

18,9% έκανε το Μετά τα μεσάνυχτα, την ίδια ώρα που η Ελεονώρα με καλεσμένους λιγότερο «αποκαλυπτικούς» έχει χτυπήσει μέχρι και 20άρια!

Δείτε τα τέταρτα της Ελεονώρας Μελέτη:

18.6
20.1
20.1
14.7
23.3
16.6

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: «Αποφασίσαμε να πάρουμε απόσταση γιατί....» Αποκάλυψη τώρα!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας τα λένε όλα!: «Αποφασίσαμε να πάρουμε απόσταση γιατί....» αναφέρει η παρουσιάστρια και κάνει την αποκάλυψη τώρα, για την πιο δύσκολη περίοδο ανάμεσα τους!

Η ίδια, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και το Μετά τα μεσάνυχτα και μίλησε για όλους και για όλα! Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απόλυτη ευτυχία που βιώνει, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά, για την περίοδο 4 μηνών που είχαν χωρίσει με τον Βασίλη, αφού εκείνος είχε φοβηθεί την δημοσιότητα.....

Η γνωριμία στην εκπομπή που έγινε σχέση ζωής

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον μελλοντικό της σύζυγο, αφού όλο χαμόγελο είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Τον Βασίλη τον γνώρισα στην εκπομπή! Αμέσως μόλις τον είδα ένιωσα οικειότητα και μια γλύκα να με πλημμυρίζει.... ήταν πρωτόγνωρο» τόνισε η Τζένη!

Δείτε τα βίντεο με την συνέντευξή της: